Yeni Başhekim Op. Dr. Mehmet Memiş oldu

Yeni Başhekim Op. Dr. Mehmet Memiş oldu
banner13
banner3

İnebolu Devlet Hastanesi’nin yeni Başhekimi Op. Dr. Mehmet Memiş oldu.  İnebolu Devlet Hastanesi başhekimliği görevine ataması yapılan Op. Dr. Mehmet Memiş görevine başladı.

İlçemiz Devlet Hastanesinde 7,5 yıldır çeşitli hizmetlerde bulunan Op. Dr. Mehmet Memiş; ‘’Hasta mağduriyetini minimuma indirmeye hedeflediğini söyledi.

Aynı hastanede Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapan Op. Dr. Mehmet Memiş gazetemize yaptığı açıklamada; “2009 yılında İstanbul Tıp Fakültesinden mezun oldum. 2014 yılında İnebolu Devlet Hastanesine Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı olarak atandım. Yine 2014 yılında İnebolu Devlet Hastanesi Başhekimi olarak görevlendirmem yapıldı. 2018 yılının kadar bu görevi icra ettim. Daha sonra tekrar poliklinik uzmanlık hizmetine tekrar döndüm. Ekim ayının başında tekrar başhekim olarak atamam yapıldı. İnebolu’da göreve geldiğimden beri imkânlar ölçünde ve hatta imkânları zorlayarak çeşitli tedaviler cerrahi işlemler yaptım. İnebolu’da ilk kulak ameliyatını yaptım. Branşımın olmamasına rağmen sünnet cerrahi ve sünnet ameliyatları yapıyorum. Branşımla ilgili de neredeyse tüm çalışmaları yapıyorum. Hastanemizde daha önce yüzlerce, binlerce hastanın muayenelerini, tedavilerini ve ameliyatlarını gerçekleştirdik. İnşallah gerçekleştirmeye de devam edeceğiz. Vatandaşlarımıza kendi annemizmiş, babamızmış, bacımızmış ve kardeşimizmiş gibi hiç ayırt etmeksizin bütün gücümüz nispetinde hizmet etmeye çalıştık. Bundan sonra da inşallah gayretimizle tekrar çalışmaya devam edeceğiz. Hizmetlerde herhangi bir aksama olacağını düşünmüyorum. Şimdi yönetim biriminde olduğum içinde hastanenin de halkımızla bütünleşmesi için elimizden geleni yapacağız. Hasta mağduriyetini minimuma indirmeye çalışacağız. Bu bir bayrak yarışı bizden önceki arkadaşlarımızın çok güzel hizmetleri oldu ve çalıştılar. Kendilerine verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bizde bu bayrağı devraldık ve hastanemizi daha iyi noktalara getirmek için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz.’’ İfadelerini kullandı.

İnebolu Postası Gazetesi Ailesi olarak, Başhekim Op. Dr. Mehmet Memiş’e yeni görevinde başarılar dileriz.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Emine belma karacan
Emine belma karacan - 2 yıl Önce

Dr bey sizin 3 gün baktığınız bilgisi veriliyor. Ogünler sabah sekibçukta geldik olmadığınız söylendi geçen hafta perşembe akşamı aradık orda cuma günü var olduğunuz söylendi gene yoktunuz. Ben taksi tutup beldeğirmeni köyünden geliyorum yarın cuma tekrar gelicem ama orda olduğunuzdan emin olmıcam bu dördüncü olacak telefona bak. Doğru bilgi vermiormu. Size nasıl ulaşacağız.

NURŞEN ATAYURT
NURŞEN ATAYURT - 7 ay Önce

İyi akşamlar hocam ben bozkurta 84 yaşında anneme bakıyorum peg ile besleniyor 10 ay oldu yatalak fakat ağız içinde ve damakta oluşan tabaka şeklinde bir şeyler var sizinle iletişime geçmek istiyorum tel yazarmısınız

SIRADAKİ HABER