Yaztepe'de Demokrasi Bayramı Coşkusu

Yaztepe'de Demokrasi Bayramı Coşkusu
banner13
banner3

Yaztepe Zehi Mahallesi gençleri, muhtar aday seçimini unutulmaz bir demokrasi şölenine dönüştürdü. İstanbul'dan toplanan gençler, tüm köy halkını bir araya getirerek muhtar adaylarının vaatlerini dinleme imkanı sundu.

Daha önce Yaztepe'de bu tarz bir etkinlik hiç yapılmamıştı. Gençlerin öncülüğünde gerçekleşen bu organizasyon, köyde demokrasi bilincini ve katılımını artırma noktasında önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Etkinlikte muhtar adayları Turan Karaağaç, Şaban Altaş ve Kemal Yaman köyün kalkınması için projelerini ve vaatlerini anlattılar. Köylüler de adaylara sorular sorarak ve fikirlerini paylaşarak seçimde bilinçli bir şekilde oy kullanmaya hazır olduklarını gösterdiler.

Etkinliğin sonunda, Yaztepe Zehi Mahallesi gençleri, bundan sonra her seçim döneminde bu tarz bir etkinlik düzenleme sözü verdiler. Bu sayede demokrasi bayramının meşalesi yakılmış oldu ve Yaztepe'de demokrasinin daha da güçlenmesi için önemli bir adım atılmış oldu.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Bora Alp
Bora Alp - 2 ay Önce

Büyük Bir İş yaztepe köyü zehi mahallesi gençlerini kutluyorum kimsenin yapamadığını yapmışlar büyük iş kutlarım

Muammer İşgüder
Muammer İşgüder - 2 ay Önce

İlçemizin çok değerli basın-yayın organı olan İNEBOLU POSTASI nezninde Sayın Cemal İlyasoğlu Bey ve kıymetli ekibine gösterdikleri ilgi ve destekten dolayı teşekkür ederim. Bu vesile ile köyümüzün ilerlemesinde , medeniyet seviyesine ulaşmasında bir basamak teşkil edeceğine inancım tamdır.
Çok teşekkürler
Muammer İşgüder
İNEBOLU-Yaztepe Köyü_Zehi Mahallesi

Özgür gayrt
Özgür gayrt - 2 ay Önce

Bize desteğini esirgemeyen İnebolu postası ekibine teşekkür ederiz...

SIRADAKİ HABER