Vali Dallı: “İnebolu’nun çok fazla bir sorunu yok”

Vali Dallı: “İnebolu’nun çok fazla bir sorunu yok”
banner13
banner3

Kastamonu Valisi Meftun Dallı, İnebolu ilçemizde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Kastamonu Valisi Vali Dallı, İnebolu Kaymakamlığını ve İnebolu Belediye Başkanlığını ziyaret ederek, Kaymakam Ahmet Vezir Baycar ile Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay’dan yapılan ve devam eden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Vali Dallı, beraberindeki heyet ile birlikte Limanı ziyaret ederek Etibakır Müdürlüğü’nden bilgiler aldı.  Vali Dallı, daha sonra Mecit Çetinkaya Anadolu Lisesi ve Binnur Çetinkaya Mesleki ve Eğitim Merkezi (Karadeniz İlkokulu)’nu da ziyaret ederek incelemelerde buldu.  Ziyaret programının sonunda Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapımı devam etmekte olan İnebolu Kapalı Yüzme Havuzu inşaatı incelendi.

İnebolu ziyareti ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Kastamonu Valisi Meftun Dallı; ‘’Göreve başladığımızdan bu tarafa ilçe ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Bugünde İnebolu ilçemizi ziyaret ettik. İnebolu’nun Kastamonu’da apayrı bir yeri var İstiklal Yolu, İstiklal Savaşımızda deniz yolu ile gelen silah ve mühimmatın cepheye ulaştırılmasında en başta İnebolu’nun o zaman ki kıymetli hemşehrilerimizin çok büyük katkıları olmuştur. Onları minnetle ve rahmetle yad ediyoruz ve bunun gençlerimize örnek olmasını diliyoruz.  Kaymakamlığımızı, Belediyemizi ziyaret ettik İnebolu’nun çok fazla bir sorunu yok, içinde yaşayanlar belki öyle düşünmeyebilir. İnsanlar bulundukları yerlerde sorunları biraz daha fazla görürler ve biraz büyütürler ama dinledik, sorunlarımızı hepimiz elimizden gelen her türlü imkanı kullanarak onlara da çözüm bulmaya çalışacağız. Mecit Çetinkaya ve Binnur Çetinkaya’nın İnebolu çok güzel kazanımları olmuş, kendilerine teşekkür ediyoruz. Allah sayılarını arttırsın diye dua ediyoruz.  Basın mensuplarına da bizleri yakından takip ettikleri için teşekkür ediyoruz. ‘’ ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2023, 18:47
YORUM EKLE
YORUMLAR
mehmet soysal
mehmet soysal - 7 ay Önce

Nasipsizlikte zirve bir hal, inebolunun sorun yumağı var ama istemeyi bilmeyenlerin ilçemizi düşürdüğü hal bu, çok yazık oluyor ilçemize.

SIRADAKİ HABER