Uluslararası İstiklal Yolu Şerife Bacı Yarı Maratonu 19 Kasım’da yapılacak

Uluslararası İstiklal Yolu Şerife Bacı Yarı Maratonu 19 Kasım’da yapılacak
banner13
banner3

3 yıldır İnebolu’da yapılan Uluslararası İstiklal Yolu Şerife Bacı Yarı Maratonu bu yıl 19 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

27 Ağustos 2023 tarihinde yapılması planlanmıştı. Ancak aynı tarihte İnebolu Belediye Başkanlığınca yapılması düşünülen Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Kastamonu ve İnebolu’ya Gelişleri, Şapka ve Kıyafet İnkılabının 92. Yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Festival ile çakışınca sonucu Maraton ileri bir tarihe ertelenmişti.

Türkiye genelinde Eylül ve Ekim aylarında her hafta farklı bir ilimizde Maraton olması nedeniyle katılımın çok olması için Uluslararası İstiklal Yolu Şerife Bacı Yarı Maratonu 19 Kasım 2023 tarihi olarak güncellendi.

Balkan Ülkeleri Dostluk Derneği Genel Sekreteri Haluk Kaya gazetemize yaptığı açıklamada; ‘’Şerife Bacı ve İnebolu’nun tanıtımı için organize ettiğimiz Maratonumuza Türkiye’den bir çok sporcu dostlarımızı İnebolu’muza davet ettik. Türkiye genelinde Kastamonu ve İnebolulu kim varsa bu yarışmaya maddi ve manevi olarak destek olmaya davet ediyorum. ‘’ dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER