Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu İnebolu'yu ziyaret etti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu İnebolu'yu ziyaret etti
banner13
banner3

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kastamonu’daki programının ardından İnebolu’ya geldi. İlçe Kaymakamı Ejder Demir, Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay, Çevre ilçe belediye başkanları, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Kömürcü, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclisi üyeleri, İnebolu AK Parti İlçe yöneticileri ve İnebolulular tarafından davul zurna eşliğinde Yukarı Çaylı mevkisinde karşılandı.

Daha sonra İnebolu ilçesine gidilerek Zaferyolu Caddesi üzerindeki dolgu alanı yapılması planlanan alan incelendi. Bakan Adil Karaismailoğlu’na proje ile ilgili bilgi sunularak destek istendi.

Ardından Bakan Adil Karaismailoğlu ve beraberindekiler Vali Avni Çakır, AK Parti Milletvekili Metin Çelik, Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu ile birlikte Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Belediye Başkanı Özay, Bakan Karaismailoğlu’na İstiklal Madalyası rölyefi takdim etti.

Bakan Karaismailoğlu ve beraberindekiler Heyamola Restaurant’taki yemeğin ardından Evrenye Köyü’ne geçti.

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2020, 20:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet Demircan
Ahmet Demircan - 3 yıl Önce

Sayın Bakanımızın ilgisine teşekkür ediyoruz Abana ve Bozkurt ilçelerimizin sorunlarıyla ilgilenilmesini Rica ediyorum selamlar

SIRADAKİ HABER