Ücretsiz 15 ton soğan dağıtıldı

İlçemizde 53 ton patates dağıtımının ardından 15 ton olan ücretsiz soğan dağıtımına başlandı.

Ücretsiz 15 ton soğan dağıtıldı
banner13
banner3

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile Patates ve soğan üreticisine destek olmak amacıyla Toprak Mahsulleri Ofisi tarafından alımı yapılan ürünler ihtiyaç sahibi ailelere ücretsiz dağıtılmaya başlandı.

Korona virüs salgını nedeniyle otel ve lokantaların sebze talebinin azalmasından dolayı patates ve soğan üreticinin elinde kalmasının ardından Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), üreticinin elinde kalan tonlarca patates ve soğanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla satın alarak, ihtiyaç sahiplerine ücretsiz dağıtmaya başladı. İnebolu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na teslim edilen 15 ton soğan İnebolu’daki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmaya başlandı. İnebolu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü personelleri denetiminde yapılan aktarımın ardından, araçlarla mahalleler dolaşılarak ihtiyaç sahiplerine teslim ediliyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Recep Küllüoğlu Saygılar
Recep Küllüoğlu Saygılar - 3 yıl Önce

53ton patetes nereden ve nasıl geldi bizim patatesler elimizde kaldı kastamanuda patates yok diyorlar ama var 53ton patetes dışarıdan mı yoksa kastamanu patetesi mi dağıtıldı

SIRADAKİ HABER