Tosya tamamladı, darısı İnebolu'nun başına...

Tosya tamamladı, darısı İnebolu'nun başına...
banner13
banner3

Tosya Kapalı Yüzme Havuzu tamamlandı ve açılış için artık gün sayıyorken aynı zamanda protokolü imzalanan İnebolu’daki Kapalı Yüzme Havuzunun inşaatı halen tamamlanamadı.

Bilindiği gibi 2020 Ekim ayında Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu’nun Kastamonu ziyaretlerinde İnebolu ve Tosya ilçe belediye başkanları ile kapalı yüzme havuzu protokolü imzalamıştı.

Bakan Kasapoğlu tarafından uygun görülen yerde çalışmaların derhal yapılması talimatını vermişti.

TOSYA’DA ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI

Akabinde yapılan protokol ve yer belirleme çalışmaların ardından ihale süreci ve ihale ile birlikte 270 iş günüyle birlikte yarı olimpik 25 metre uzunluğunda ve 8 kulvarlı yapılan tesiste sona gelindi.

Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, göreve başladığı günden bu yana laf değil hizmet ürettiklerini belirterek, tüm mesaimizi ve hizmetlerimizi Tosya menfaatleri için harcadıklarını ve çok şükür bugüne kadar ilçeye kazandırdıkları onlarca büyük projeden birisi olan ve Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın katkıları ile gerçekleştirilen Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunun da tamamlandığını söyledi.

İnebolu ilçemizde ise İnebolu Meslek Yüksekokulu binasının yanında yapılan inşaat çalışmaları ise henüz tamamlanmamış durumda. Zemin etidü ve çeşitli nedenlerden dolayı geciken inşaatta ana kolonlar dikiliyor.

"AĞUSTOS'TA YÜZMEYE BAŞLIYORUZ"

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, ilçede yapımı devam eden Yarı Olimpik Yüzme Havuzunu sonuna gelindiğini söyledi. Başkan Kavaklıgil yaptığı açıklamada; "Tosya Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu. Şükürler olsun artık sonuna geldik. İnşallah Ağustos ayı içersinde yüzmeye başlıyoruz. Güzel ilçemizde yüzme bilmeyen çocuğumuz kalmayacak. Eser bırakmaya devam ediyoruz" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER