Terminal Köprüsünde sona gelindi

Terminal Köprüsünde sona gelindi
banner13
banner3

Karayolları 15. Bölge Müdürlüğünce müteahhidin ölümü üzerine ikince kez ihale edilen İnebolu Otogar Köprüsünün betonun dökülmesinin ardından Bitümlü Sıcak Sıcak Asfaltı (BSK) serme çalışması da tamamlandı. 

Yarım kalan Otogar Köprüsü inşaatının tamamlanması için ihaleyi üstlenen Kayahan İnşaat firması yer tesliminin ardından çalışmalara başlamıştı. Kayahan İnşaat, Otogar Köprüsünde 1,5 ay içerisinde çalışmalarını tamamlayarak köprünün Bitümlü Sıcak Sıcak Asfalt (BSK) serme işlemini de tamamladı.  Henüz resmi olarak çalışmaları tamamlanmadan hizmete açılmayan köprü vatandaşlar tarafından kullanılmaya başlandı.  Çalışmaların tamamlanmasının ardından köprünün resmi olarak trafiğe açılacağı bildirildi.

Karayolları 152. Şube Şefi Selçuk Kısmet, İnebolu Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Kömürcü, Otogar Köprüsü inşaatını yerinde inceledi.

Konu ile ilgili gazetemize açıklamada bulunan Kayahan İnşaat Şantiye Şefi Ahmet Kaya; “İnebolu’nun Terminal Köprüsü inşaatının Bitümlü Sıcak Sıcak Asfalt serme çalışmasını tamamlandık. Terminal Köprüsü inşaatını bir buçuk ay içerisinde bitirmiş olduk. BSK çalışmamızı da hava şartlarından dolayı yaz ayı içerisinde çalışmasına başlayacağız. İnebolu halkının en büyük sorunu olan ve yarım kalan Terminal Köprüsü İnşaatının sonuna geldik.  Köprünün altında çalışmalarımız olacak. Terminal Köprüsü’nün İnebolu halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. ‘’ dedi.

Terminal Köprüsü İnşaatı ve İnebolu Girişi BSK yapım işini üstlenen müteahhidin vefatı üzerine ikinci kez açılan ihaleyi 79 milyon lira bedelle Kayahan İnşaat kazanmıştı.

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2022, 17:29
YORUM EKLE
YORUMLAR
Salih Çelebioğlu
Salih Çelebioğlu - 1 yıl Önce

İnebolu muza hayırlı olsun fakat bu köprüyü çizen mimar hiç bir şey denanpamiyormus köprünün altından insan gecse başı köprüye deger köprünün debisi okadar dusuk ki ilk kuvvet lı yarışta yıkılır devlet isibilmez lere yaptırır ise İnebolu muzu daha çok sel. Alır yetkililere hatırlatmak isterim.

mehmet soysal
mehmet soysal - 1 yıl Önce

Ecdad yüzlerce yıl öncesinde, tamamen insan gücü ile yaptıkları kemerli, doğal afetlere hazırlıklı köprüler yaparken şimdiki sözde ustalar, bu kadar teknolojik imkanlarla sağlam köprü yapamıyor. İlk ciddi sel baskınında bu köprü de denize dolgu olacağa benziyor, yazıktır, bu halkın parasına hiç mi acımıyorsunuz.

mehmet soysal
mehmet soysal - 1 yıl Önce

Anı kurtarmak değil, kalıcı hizmet bekliyoruz.

SEVDA ONUR
SEVDA ONUR - 1 yıl Önce

projeyi yapan firmayı incelemek lazım şahane iş çıkarmış dünyada örneği yoktur. 90 ların İnebolusunu özledik. Yaz mevsimide kalmadı Memleket köy olmaya aday artık...

SIRADAKİ HABER