Sökü Göleti inşaatı çalışmaları başladı

Sökü Göleti inşaatı çalışmaları başladı
banner13
banner3

Kastamonu 23. Bölge Devlet Su İşleri tarafından ihalesi gerçekleştirilen İnebolu Sökü Göleti için çalışmalar başladı.

İnebolu Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay, Belediye Meclis üyeleri,  AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Kömürcü ve yönetim kurulu üyeleri Başköy’de Sökü Gölet’i inşaatında başlatılan çalışmaları yerinde inceledi.

50 SENE İLÇENİN İÇME SUYU İHTİYACI OLMAYACAK

Sökü Gölet’i ile ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay; ‘’DSİ yetkililerimiz, Belediye Meclis Üyelerimiz ve Partili arkadaşlarımız ile beraber İnebolu Sökü Gölet’inin başlamadan bir gün önceki alanına hep beraber geldik ve yaptığımız çalışmalar neticesinde 2019 yılında başlayan yazışmalar bugün artık vücut bulmaya başladı. Allah’ın izniyle hem ilçemiz içme suyu kaynağı olarak sürekliliği arz eden 5 milyon metreküp suya sahip olacak ve tahminen 20-30 sene belki 50 sene civarında ilçenin içme suyu ihtiyacı olmayacak ve günümüz şartlarında oluşmaya başlayan iklim değişikleri beraber ilçemizde oluşan sel problemini de büyük ölçüde böylelikle geçirmiş olacağız. İlçemize Sökü Gölet’imiz hayırlı uğurlu olsun. Allah devletimizden hükümetimizden razı olsun. İnşallah hayırlısıyla kazası belasız bu Gölet’in inşaatı da tamamlanır ve ilçemize hayırlı hizmetler sunmaya başlar. Bizlere desteklerini esirgemeyen tüm büyüklerimize şükranlarımızı sunuyoruz.” diye konuştu.

VERDİĞİMİZ SÖZLERİ TEK TEK YERİNE GETİRİYORUZ

İnebolu AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Kömürcü ise yaptığı açıklamada; ‘’ İnebolu İlçe Başkanı olarak ve yönetimdeki arkadaşlar ile beraber verdiğimiz sözleri tek tek yerine getiriyoruz Allah’ın izniyle. Yaparsa AK Parti Yapar diyoruz. İnebolu’muza hayırlı uğurlu olsun.‘’  dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER