Selçuk Akdemir doktor oldu

Selçuk Akdemir doktor oldu
banner13
banner3

İsmetpaşa İlkokulu, İnebolu Azize Ana Yatılı Bölge Ortaokulu’ndan mezun olan İnebolulu hemşehrimiz Selçuk Akdemir İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesinde tıp eğitimlerini tamamlayarak doktor oldu.   

Azize Ana YİBO’dan mezun olduktan sonra Eskişehir Fen Lisesi’ni bitiren ve  İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesinde tıp eğitimlerini başarıyla tamamlayan İnebolulu hemşehrimiz Dr. Selçuk Akdemir’in şimdiki hedefi 5 Eylül’de yapılacak olan Tıpta Uzmanlık sınavından gerekli puanı alarak göz hastalıkları bölümü uzmanlığını kazanmak.

Hemşehrimiz Dr. Selçuk Akdemir gazetemize yaptığı açıklamada; ‘’ İstanbul Çapa Tıp Fakültesinde 2021 yılında 6 yıllık tıp eğitimimi tamamlayarak mezun oldum. Bir İnebolulu olarak memleketime vatanıma milletime hayırlı hizmetler yapmak istiyorum. Başta ailem olmak üzere bir Azize Ana YİBO mezunu olarak eğitim aldığım hocalarıma, dönemimde müdürlük yapmış olan gerçek manada bir eğitimci olan ve bugüne kadar emeklerini esirgemeyen Necmi Mankaloğlu hocama, üzerimde emeği olan herkese sonsuz teşekkür ediyorum.’’ dedi.

İnebolu Azize Ana Yatılı Bölge Ortaokulu eski Müdürü Necmi Mankaloğlu ise yaptığı açıklamada Selçuk Akdemir’in, gerek efendiliği gerekse de terbiyesi ile örnek bir öğrenci olduğunu, mezun olduktan sonra da kendisiyle iletişimini kesmediğini öğrencisinin tıp alanında çok iyi yerlere geleceğini ve tüm övgüleri hak ettiğini belirterek Dr. Selçuk Akdemir’e üstün başarılar dilediğini söyledi.

Bizde hemşehrimizi tebrik eder, meslek hayatında başarılar dileriz.

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2021, 17:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
Nermin yarı
Nermin yarı - 3 yıl Önce

Bundan sonra ki yaşamında da başarılar diliyorum Tebrikler

SIRADAKİ HABER