Sağlık Meslek Lisesi inşaatı başladı

Sağlık Meslek Lisesi inşaatı başladı
banner13
banner3

12 derslikli İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Sağlık Meslek Lisesi) inşaatına temel kazısı ile başlandı.

Endüstri Meslek Lisesi bahçesinde yapımına başlanılan okul inşaatında hafriyat çalışması temel kazısıyla start aldı. İl Özel İdaresi tarafından 2018 yılında ihalesi gerçekleştirilen ve yaklaşık maliyeti 4.891.706 Tl, İhale bedeli KDV hariç 3.738.000 olan okul 12 derslik olarak inşaa edilecek.

İnşaat alanını ziyaret eden AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Kömürcü
“Sayın Cumhurbaşkanı’ mız Recep Tayyip Erdoğan ‘a, Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk beye, İl Milli Eğitim müdürümüz Cengiz Bahçeci’ ye, İlçe Milli Eğitim Müdürü Telat Aktaş ‘a, Millet Vekillerimiz Metin Çelik ve Hakkı Köylü’ye, İl Başkanımız Sayın Doğan Ünlü beye, İGM Başkanımız Sayın Guray Parcal beye, Sayın Belediye Başkanımız Mustafa Huner Özay’a, İl Genel Meclisi Erkan Kürekçi ve Yetkin Köseoğlu’na İnebolu İlçe yönetim kurulu olarak desteklerinden dolayı teşekkür ederim. İlçemize hayırlı olsun Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin” dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Salih çelebioğlu
Salih çelebioğlu - 4 yıl Önce

Hayirlı olsun inşaAllah inebolu kastamonu yolumuz gibi yılan hikayesine dönmez ödenek yok bahanesi ilyarım kalmaz yapılır sa inebolumuza hayırlı olsun inşaAllah Âmin selamunaleykum kardeşlerim .

SIRADAKİ HABER