Radyo D'den ‘Yiğit İnebolu Okuyor’ Projesine büyük destek

Radyo D'den ‘Yiğit İnebolu Okuyor’ Projesine büyük destek
banner13
banner3

İnebolu Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organzesinde Yiğit İnebolu Okuyor Projesi kapsamında başlatılan kitap toplama kampanyasına büyük destek veren Radyo D, Genel Yayın Müdürü Fatih Uslu ve ekibi, toplamış oldukları kitapları teslim etmek üzere İnebolu’ya geldi.

En çok zarar gören bölgelerden biri olan Kastamonu’da İnebolu İlçe Eğitim Müdürlüğü ile irtibata geçen Radyo D, İnebolu’da bulunan ve İnebolu İlçe Milli Eğitim tarafından belirlenen 4 adet okula Özlüce İlkokulu ve Ortaokulu, Kabalar İlkokulu ve Ortaokulu, Mehmet Bülent Özyürük Ortaokulu, 9 Haziran İlkokul ve Ortaokulu kütüphane kurulmasına destek olmak için “Kitaplar İnebolu’ya” kampanyası adı altında destek verdi.

Kasım 2021’de başlatılan bu kampanyaya Radyo D dinleyicilerinin de desteği ile ilkokul ve ortaokul seviyesinde yüzlerce Kitap toplandı. Toplanan kitaplar 3 Mart Perşembe günü kampanyada ismi geçen 4 adet okuldan biri olan İnebolu 9 Haziran İlkokul ve Ortaokulu’na, İnebolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Telat Aktaş’a ve 9 Haziran İlkokul ve Ortaokulu Müdürü Aykut Turut’a okul öğrencilerinin de katılımıyla takdim edildi.

Gerçekleşen törende okul öğrencileri sevinçlerini dile getirirken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Telat Aktaş, desteklerinden ötürü Radyo D ailesine “İnebolu İstiklal Madalyası” takdim etti. Tören sonrası ise Fatih Uslu, Radyo D canlı yayın aracı ile yayın yaparak kampanyan sürecini aktararak destekleri için tüm dinleyicilere teşekkür etti. Radyo Canlı Yayın programının ardından Radyo D ekibi, Özlüce İlk ve Ortaokulu okulda yapılan büyük onarım çalışmaları ile Rabia Aydemir'in adının verildiği kütüphaneyi ziyaret etti.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2022, 10:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER