Radarla hız denetimleri arttırıldı

Radarla hız denetimleri arttırıldı
banner13
banner3

İnebolu’da trafik düzeninin ve güvenliğin sağlanması amacıyla gerçekleştirilen trafik denetimleri tüm hızıyla devam ediyor.

İlçe Jandarma ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri ile radarla hız denetimi uygulaması gerçekleştirildi.  Abdurrahman paşa caddesi üzerinde yapılan ortak radar uygulamasında toplam 228 araç geçiş yaptı.  İnebolu’nun giriş ve çıkış noktalarında geniş kapsamlı gerçekleştirilen trafik denetlemelerinde eksiği görülen araç ve sürücülerine cezai işlem uygulanırken, sürücüler, trafik kurallarına uymaları konusunda uyarıldı.

DENETİMLERİ ARTTIRACAĞIZ

İlçe Emniyet Müdürü Ali Güneş gazetemize yaptığı açıklamada; ‘’ Abdurrahman paşa caddesi üzerinde İlçe Trafik Jandarma ekiplerimizle ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerimiz ile birlikte ortak bir radarla hız denetimi uygulaması gerçekleştirildik. Bu denetimlerde 228 araç geçiş sağladı. Çift sıralı park eden araçlara cezai işlem uygulayacağız ve modifiyeli araçlara da tespit edildiğinde cezai işlem uygulayacağız. Vatandaşlarımızın trafik düzenini ve güvenliğini sağlanması amacıyla gerçekleştirilen radarla hız denetimi uygulaması arttırıyoruz. ‘’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2023, 17:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER