Özay: “2022’de doğalgaz için kazmayı vuruyoruz”

İnebolu Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay'dan doğalgaz Açıklaması

Özay: “2022’de doğalgaz için kazmayı vuruyoruz”
banner13
banner3

İnebolu Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığına yaptığı ziyaretin ardından doğalgaz konusunda çalışmalara başlanacağını bildirdi.

Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Kömürcü ile birlikte Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez' i ziyaret etti.

Ziyaret sonrası Başkan Özay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "2022'de kazmayı vuruyoruz. 2023'te inşallah doğalgaza kavuşuyoruz. İnebolu’muza hayırlı olsun. Durmak yok yola devam" dedi.

GENÇLİK MERKEZİ TALEBİ

Belediye Başkanı Özay ve AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Kömürcü, Ankara’daki temaslarına Gençlik ve Spor Bakanlığı ile sürdürdü. Buradan da paylaşım yapan Özay, “İlçemize yapımına https://www.onlineblackjacksiteleri.com başlanan yarı olimpik yüzme havuzu ve futbol sahamızdaki tribün yenileme işlerine ilave olarak gençlerimiz için gençlik merkezi talebimizi gençlik ve spor bakanlığımıza ilettik. Durmak yok yola devam…” dedi.

Özay ve Kömürcü, Kastamonu Milletvekili Metin Çelik ile ayrıca Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı da ziyaret ederek ilçedeki sağlık sorunları konusunda istişare ederek sorunları Bakan Koca’ya iletti.

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2021, 15:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER