Okul Servisleri denetlendi

Okul Servisleri denetlendi
banner13
banner3

2023-2024 eğitim öğretim yılının başlamasına az bir süre kala İnebolu İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından okul servis araçları denetlendi.

Denetimlerini sıklaştıran İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ilçe genelinde gerçekleştirdiği denetimlerde okul servisleri başta olmak üzere tüm araç sürücülerini hem denetledi hem bilgilendirdi.

Trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen çalışmalar çerçevesinde denetimlerine devam eden İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yeni eğitim öğretim yılının başlamasına az bir süre kala okul bölgeleri başta olmak üzere il genelindeki kontrollerini sıklaştırdı. Yapılan kontrollerde şoförler ve rehber personele farkındalığın arttırılması maksadıyla geçmiş yıllarda okul servis araçlarının karıştığı kaza örnekleri ile okul servis araçlarında aranacak şartlar hakkında bilgilendirme de yapıldı.

Polis ve Jandarma ekipleri tarafından 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı boyunca okul servis aracı denetimlerine sürekli devam edileceği bildirildi.

Denetimlere, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Mehmet Göktaş da katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER