Meclis Üyesi Mete Yeni sel felaketine dikkat çekti

Meclis Üyesi Mete Yeni sel felaketine dikkat çekti
banner13
banner3

Belediye Meclis Üyesi Mete Yeni, kaymakamlık makamına yazdığı dilekçesinde, geçtiğimiz günlerde Karadeniz bölgesinde şiddetli yağışlar nedeniyle yaşanan sel felaketini hatırlatarak İnebolu için de önlemlerin alınması gerektiğini belirtti.

Şiddetli yağış ve sel felaketlerinden etkilenmemek için İnebolu çayının girişleri ve Kızılkara çayının girişindeki ağaçlık alanların biran önce temizlenmesi gerektiğini belirten Belediye Meclis Üyesi Mete Yeni, dilekçesinde şu ifadelere yer verdi:

“Geçtiğimiz günlerde Karadeniz bölgesinde yaşadığımız şiddetli yağış ve sel felaketi, gerekli tedbirler alınmadığı takdirde doğanın hiddeti karşısında ne kadar çaresiz kalabileceğimizi bir kez daha anımsattı. Son yılların en büyük yağışına teslim olan Karadeniz’de hayat bir anda durma noktasına geldi. Maddi hasarların ötesinden yaşanan can kaybının sebep olduğu acıyla hafızalara kazınan sel felaketi, aynı üzüntü ve kayıpların tekrarlanmaması adına alınması gereken önlemlerimizin neler olduğunu düşünmemize yol açtı.

Şiddetli yağış ve sel felaketlerinden etkilenmemek için İnebolu çayının girişleri ve Kızılkara çayının girişindeki ağaçlık alanların biran önce temizlenmesi olası sel sularının yoğun olduğunda yıkılan ağaçların köprü altı geçişlerini kapatacağını ve büyük sıkıntıya yol açacağını belirtir.

Saygılarımı sunarım.”  

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2021, 11:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
Özcan Tun
Özcan Tun - 3 yıl Önce

Bizler yaşadık Allah Bir daha yaşatmasın

Matru sh
Matru sh - 3 yıl Önce

Adam 9 gün önce uyarmış ama kimse bir şey yapmamış yapılsaydı keşke Allah bir daha yaşatmasın

SIRADAKİ HABER