Mecit Çetinkaya'nın okul sözü hayata geçiyor

Mecit Çetinkaya'nın okul sözü hayata geçiyor
banner13
banner3

İnebolulu Hemşehrimiz Mecit Çetinkaya’nın sözünü verdiği okul projesi hayata geçiyor.

İnebolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin yaptırılan deprem performans testleri sonucu güçlendirme kararı alınan derslik binasının yıkılarak, yerine modern ve eğitim yapıları asgari tasarım standartlarına uygun şekilde 8 derslik ve 4 atölyeden oluşan okul binası yapılması için protokol imzalandı.

İnebolulu hemşehrimiz hayırsever iş adamı Mecit Çetinkaya tarafından nakdi bağışta bulunulması ve hayırseverimizin nakdi bağışları ile yaptırılacak okul binasının İl Özel İdaresi aracılığıyla ihale edilerek yaptırılmasını kapsayan protokol, Vali Avni Çakır, İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu ve hayırsever iş adamı Mecit Çetinkaya tarafından imzalanarak hayata geçirildi.

Protokolün imzalanmasıyla birlikte yıkım kararı alınan mevcut okul binasının yıkılması ve yeni yapılacak 8 derslik ve 4 atölyeden oluşan okulun proje çalışmalarına hızlı bir şekilde başlandı. Mevcut okulun yıkımı ve yeni okulun proje çalışmaları tamamlanıp, İl Özel İdaresi tarafından ihale edildikten sonra yapımına başlanacak olan okulun 320 günde tamamlanması hedefleniyor. Hayırsever iş adamı Mecit Çetinkaya’nın nakdi bağışları ile yaptırılacak okula “Mecit Çetinkaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi” ismi verilecek ve meslek lisesi öğrencilerin kullanımına sunulacak.

Protokolün imzalandığını duyuran İnebolu Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay, “Yeni yapılacak okulumuzun İnebolu İlçemize hayırlı olmasını diliyor, okulumuzun yapımına nakdi bağışları ile destek olan İnebolulu hemşehrimiz iş adamı Sayın Mecit Çetinkaya’ya teşekkür ediyoruz. Durmak yok yola devam” dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2020, 19:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hatice Şahin
Hatice Şahin - 4 yıl Önce

Çok Teşekkür ederiz Sizle Gurur duyuyoruz Allah Yolunuzu Açık etsin

EMİNE ŞAHİN BAYEZİT
EMİNE ŞAHİN BAYEZİT - 4 yıl Önce

KÜZENİN (MECİT ÇETİNKAYA )
RABBİM SENDEN RAZI OLSUN
SONSUZ TEŞEKKÜRLER*****

Rauf çakır
Rauf çakır - 3 yıl Önce

Hayırlı olsun.

EMİNE ŞAHİN BAYEZİT
EMİNE ŞAHİN BAYEZİT - 3 yıl Önce

BAŞARILARINIZIN DEVAMINI BEKLİYORUZ
RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN@

SIRADAKİ HABER