Marka için isim aranıyor

İnebolu İstiklal Yolu Kadın Girişim ve Üretim ve İşletme Kooperatifi kuruldu

Marka için isim aranıyor
banner13
banner3

İnebolu Belediyesi tarafından ilçeye "S.S. İnebolu İstiklal Yolu Kadın Girişim ve Üretim ve İşletme Kooperatifi’’ kuruldu.

Karadeniz Mahallesi’nde yer alan ve Belediye tarafından tadilatı gerçekleştirilen eski ilkokul binasında faaliyet gösterecek olup başta kestane olmak üzere diğer meyve ve sebzelere de hitap eden 16 adet makine alındı.

MARKA İSMİ İÇİN ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUZ

İnebolu Belediyesinden yapılan açıklamada: "Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan SOGEP kapsamında kabul gören projemiz doğrultusunda Belediyemiz tarafından ’S.S. İnebolu İstiklal Yolu Kadın Girişim ve Üretim ve İşletme Kooperatifi ‘ kurulmuştur. Bu kadın Kooperatifimiz, Karadeniz Mahallesi’nde yer alan ve Belediyemiz tarafından tadilatı gerçekleştirilen eski ilkokul binasında faaliyet gösterecek olup başta kestane olmak üzere diğer meyve ve sebzelere de hitap eden 16 adet makine alınmıştır. Kooperatifimizin üreteceği ürünler için siz değerli halkımızın da desteği ile bir marka ismi arıyoruz. Sizlerin yorumlarda önereceğiniz marka isimleri, Belediyemizce değerlendirilerek marka olarak tescil ettirilecektir. Kooperatifimizin marka ismi için yorumlarınızı bekliyoruz." ifadelerine yer verildi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Semih Öztürk
Semih Öztürk - 3 ay Önce

Konuyu biraz daha detaylandırabilirseniz sanırım daha yaratıcı isimler önerilebilir. Üstte ki yazıda tam olarak ne üretileceğini anlayamadım. Meyve sebze mi ? Reçel Şekerleme mi? Tam olarak ne üretimi yapacak bu tesis ? Yine de örnek olması amacıyla (Şekerleme yapılacağını düşünerekten) Denk Gıda , Denk Şekerleme , İstiklal Denk Meyveleri veya Denk Sağlıklı Ürünler olabilir

Muammer İşgüder
Muammer İşgüder - 3 ay Önce

Merhaba, hayırlı uğurlu olsun Memleketimize;

Benim Marka önerilerim ;

"İSTİKLAL1921"
"ORG_İNE "
"ORGİNE"

Cemalettin Sarul
Cemalettin Sarul - 3 ay Önce

İstiklâl Yolu Kadın girişimi

SIRADAKİ HABER