Mahallenizde karşınıza ayı çıkabilir!

Mahallenizde karşınıza ayı çıkabilir!
banner13
banner3

İnebolu’da aç kalan ayılar, yerleşim yerlerine kadar inmeye başladı. Köylerde vatandaşların her gün karşısına çıkmaya başlayan ayılar, ilçe merkezinde de meyve bahçeleri ile arı kovanlarına zarar veriyor.

Daha önce köylerde arı kovanları ve bahçelere zarar veren ayılar artık mahallelerde de gezmeye başladı. İlçemize bağlı Avara Mahallesi'nde Şahin Bayrakdar’a ait bahçeye giren ayılar, arı kovanlarını parçaladı. Ayrıca incir bahçesine de giren ayı, bütün incir ağaçlarını tek tek dolaşıp dallarını kırdı ve ağaçlardaki incirleri yedi.

ÖNCE AVARA SONRA CÜNÜRYE

Avara Mahallesi’nde Şahin Bayrakdar’a ait bahçeye girerek arı kovanlarına ve incir ağaçlarına zarar veren ayılar bu kez Cünürye Mahallesi’nde kendini gösterdi. Cünürye Mahallesi’nde Eyüp Bayrakdar’a ait bahçeye giren ayılar aynı şekilde incir ağaçlarındaki incirleri yiyerek arı kovanlarını parçaladı.

MAHALLELİ KORKU HALİNDE

Cünürye ve Avara Mahallelerinde önce yabani domuz sürüsü ile karşılaşan mahalleli bu kez ayı korkusu ile karşı karşıya kaldı.

Neredeyse her akşam ortaya çıkan yabani domuzlar ve ayılar ile karşı karşıya gelmekten korkan vatandaşlar geceleri dışarı çıkmaya çekiniyor. Ayı tehlikesinin mahallelere kadar gelmesinden tedirginlik yaşayan vatandaşlar yetkililerin konu ile ilgili harekete geçmesini istiyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
mehmet soysal
mehmet soysal - 7 ay Önce

"Ayı çıkabülü" gerçek oldu desene

SIRADAKİ HABER