KÖYLÜ'NÜN YOL ÇİLESİ

KÖYLÜ'NÜN YOL ÇİLESİ
banner13
banner3

Doruk-Candır-Çiçek Yazı grup yolunan yol çilesi  vatandaşlar  tarafından tepki gösterildi.

Yaşadıkları yol sorunu nedeniyle mağdur olduklarını söyleyen Çiçek yazı köyü sakinleri, yol sorunlarının çözüme kavuşturulmasını istiyor.

Köy yolunun köstebek yuvasına döndüğünü ve ulaşım hususunda büyük sıkıntı yaşadıklarını belirten Çiçek yazı köyü sakinleri, yetkililere seslenerek köy yolunun yapılması talebinde bulundular.

"Biz bu hizmete layık değil miyiz?"

Köy yollarının şimdiye kadar asfalt yüzü görmediğini belirten Hüseyin Saygı şunları söyledi : Yıl 2019 fakat yolumuz hala yolumuz yapılmamış durumda, İl Özel İdare ekipleri tarafından Doruk- Çandır grup yolu arasında çalışmaları yapıldı. Ancak yıllardır kaymakamlığa dilekçe bıraktım,  her defasında ise sıraya alındığını söylediler, yıllardır  köy yolumuz çamur  içerisinde taşımalı  öğrencilerimizi okullarına  getirmekte zorluk çekiyoruz. Öğrenciler korku içerisinde  okullarına gidiyorlar, Bu yol, var olduğundan beri asfalt yüzü görmedi. Yolumuz asfaltlanmazsa yazın tozdan, kışın da çamurdan aynı eziyet çekiyoruz. Köy yollarımız, köy yolumuz köstebek yuvasına döndü biz bu şekilde okula taşıdığımız öğrencilerimizin nasıl can kaybını koruyacağız. Buradan tekrar yetkililere sesleniyorum bu sorunumuza bir çare bulunsun artık. Biz bu hizmete layık değil miyiz?" diyerek tepkisini dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2019, 19:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER