KGC’den Vali Dallı’yı ziyaret

Vali: “Gazeteciler Cemiyeti’nin yazılı basını dijitale aktarım projesi takdire şayan”

KGC’den Vali Dallı’yı ziyaret
banner13
banner3

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Erkan Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kastamonu Valisi Meftun Dallı’ya ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Ziyarette KGC ile ilgili Vali Meftun Dallı’ya bilgi veren Başkan Yılmaz, KGC’nin projeleri ve yürüttüğü çalışmalardan söz etti. Yazılı basının dijitale aktarımı projesinin tamamlandığını, önümüzdeki günlerde sistemin Kastamonu’da düzenlenecek programla kullanıma açılacağını kaydeden Yılmaz, Kastamonu ve Türkiye tarihinin en önemli çalışmalarından birisini hayata geçirecek olmanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Kastamonu Valisi Meftun Dallı ise KGC Başkanı Erkan Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti. Köklü geçmişi ve kalabalık bir üye profiline sahip olan KGC’ye çalışmalarında başarı dileyen Vali Dallı, Kastamonu için geceli gündüzlü çalışacaklarını, bu süreçte en yakın çalışma arkadaşlarının gazeteciler olacağını söyledi.

KGC’nin yazılı basını dijital ortama aktarma çalışmasına da vurgu yapan Vali Dallı: “Bu projenin önemini, daha önceki görev yerlerimden yakından bilirim. Yazılı kayıtların dijitale alınması ve bunun da Kastamonu’dan örnek proje olarak başlatılması son derece mutluluk verici. Bu anlamda sponsor firma Kastamonu Entegre’ye de teşekkürlerimizi sunuyoruz. Önümüzdeki günlerde hep birlikte bu sistemi faaliyete almayı ümit ediyoruz” dedi.

Ziyaret, günün anısına fotoğraf çekimiyle son buldu. (HABER MERKEZİ)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER