Kemal Bozoklu’ya devlet desteği

Kemal Bozoklu’ya devlet desteği
banner13
banner3

İlçemiz Göçkün Köyünde kimsesiz ve yalnız yaşayan Kemal Bozoklu’yu geçtiğimiz hafta gazetemizde yayınlanan özel haberi sonrası devlet desteği geldi.

Konu ile ilgili açıklama yapan AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Kömürcü, Kemal Bozoklu’ya 1000 TL maddi destek sağlandığını belirtti.

Kömürcü, gazetemize yaptığı açıklamada “Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2. gurup ödemelerinde Göçkün Köyünde ikamet eden Kemal Bozoklu’ya 1000 TL yardım desteği ve gıda yardımı yapıldı. Ayrıca; Kemal Bozoklu vatandaşımız için Kaymakamlığımızla görüşmelerde bulunduk. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hesabına yatan 350 TL nakdi yardımı muhtar ve Jandarma ekipleri birlikte hesabından çekilerek kendisine teslim edilecek” diye konuştu. (Haber Merkezi)

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ertan boyabatlı
Ertan boyabatlı - 4 yıl Önce

1000 tl ile o adam ne yapsinki anca evinin 1 yada 2 aylik yiyecek masrafini karsiyabilir adamın kaldığı evi goren devlet yetkililerimiz acaba utanç duymuyormu inebolu belediyesi ve kaymakamlığımız ayrıca kastamonu valiliğimizde destek vererek bu yoksul amcaya bir ev temini yapamazlarmı utanc verici bir durum skz konusu 1000 lira destek verdik diye gazetelerde sosyal medyada boy boy reklam yapilmasida ayri bir utanç söz konusudur bu yoksul aile bireyine devlet yetkililerimizden bi temini istiyoruz insAllah sesimiz duyulur ve butun devlet buyuklerimizede buradan sevgi ve saygilar sunuyorum sayin icisleri bakanimiz her zaman oldugu gibi insAllah bu yoksul aile bireyinede bir ev temini yapacaktir inaniyoruz saygilarla

Antika
Antika - 4 yıl Önce

Devletimizin barınma evlerine teslimi için çalışma bir an önce yapılmalı,maddi yardım yeterli olmaz böyle vakalarda

Talat Reis
Talat Reis - 4 yıl Önce

Allah devletimize zeval vermesin

Efe DEMİRCİ
Efe DEMİRCİ - 4 yıl Önce

Kendini eve kapatmış biri nakdi yardımı ne yapacak acaba? Bunu büyük bir başarıymış gibi anlatanlar nakdi yardımın yanı sıra bu abimizi bir sağlık kuruluşuna ulaştırıp hem tıbbi hem pisikolojik yardım alıp normal yaşama döndürmeye çaba verseler ya...!!!

Karakaya
Karakaya - 4 yıl Önce

Ömür boyu o para ona yeter harca harca bitmez uzun vadeli isler yapın

yasar maraz
yasar maraz - 4 yıl Önce

Allah devletimize zeval vermesin.Allah yardimciniz olsun.

SIRADAKİ HABER