Kaymakam ve Başkan koltuğu miniklere devretti

Kaymakam ve Başkan koltuğu miniklere devretti
banner13
banner3

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde sembolik olarak İnebolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı makamını minik öğrencilere devretti. İnebolu Kaymakamlık makamı koltuğuna oturan Hüseyin Avni İlkokulu Öğrencisi Berra ÖZAY’ın heyecanı ve mutluluğu görülmeye değerdi.

Minik Kaymakam Berra Özay,  İnebolu Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay’ı arayarak çocuklar için oyun parkı istedi ve çeşitli isteklerde bulundu.

Minik Kaymakam bir günde olsa Kaymakam olmaktan çok mutlu olduğunu belirterek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve sql server lisans satin al Çocuk Bayramı nedeniyle heyecanlı olduğunu dile getiren Özay; ‘’23 Nisan'ı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk biz çocuklara armağan etti bugünde tüm çocuklar mutlu olmalı’’ dedi.

Koltuğunu kısa bir süre öğrencilere bırakan Kaymakam Ahmet Vezir Baycar; geleceğin çocuklara emanet olduğunu belirterek “Ulus olarak dünyada eşi, benzeri olmayan bir bayramı gururla kutlamanın sevincini yaşıyoruz. Büyük önder Gazi Mustafa Kemal egemenliği millete ait bir günü çocuklara armağan ederek, çocuklara verdiği önemi gösteriyor. Onlar bizim, devletimizin geleceği” dedi.

Belediye Başkanlığı koltuğuna ise Mustafa Şerbetçi İlkokulu öğrencileri Hatice Berra BAYRAKDAR, Erva Hazal GİRGİN, Nisanur GEMİCİ sırayla oturdular. Belediye Başkanı olan öğrenciler, tüm çocukların Bayramını kutladılar.

Daha sonra günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER