KASİAD’tan “Umudun Yolu”na büyük destek

KASİAD’tan “Umudun Yolu”na büyük destek
banner13
banner3

Kastamonu Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD), tarihi İstiklal Yolu’nu anlatan “Umudun Yolu” belgeseline sponsor oldu.

28 Ekim Cuma günü saat 11.00’de Taksim Atatürk Kültür Merkezi’nde Umudun Yolu belgeselinin tanıtım ve gösterimi yapılacak. Konuyla ilgili açıklama yapan KASİAD ve KASİAD Vakfı Başkanı Ayhan Aslan; “Umudun Yolu belgeseli, İnebolu'dan başlayıp Ankara-Polatlı'ya kadar uzanan İstiklal Yolu'nu o kıymetli ceddimiz kadar olmasa da bir nebze olsun yaşamamıza imkan verecek” ifadelerine yer verdi.

“UMUDUN YOLU BELGESELİ, TAKSİM ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ’NDE GÖSTERİME GİRECEK”

Cuma günü gösterime girecek olan İstiklal Yolu’nu anlatan Umudun Yolu belgeseli hakkında bilgi veren KASİAD ve KASİAD Vakfı Başkanı Ayhan Aslan, şu açıklamaları dile getirdi; “Kültürel faaliyetlerimiz kapsamında, Kastamonu insanının, özellikle Kastamonu kadınının Milli Mücadele sırasında aldığı tavır, maneviyat, milli duruş ve mücadele ruhu, vatan müdafaası yolunda gösterdiği sonsuz çabayı, 101 yıl sonra tekrar yaşamamıza, gururlanmamıza ve gençlerimizin milli ve manevi olarak bilinçlenmesine vesile olacak bir projeye, İnebolu'dan başlayıp Ankara-Polatlı'ya kadar uzanan İstiklal Yolu'nu o kıymetli ceddimiz kadar olmasa da bir nebze olsun yaşamamıza imkan verecek bir belgesel filme, Umudun Yolu’na, siz değerli dostlarımızın katkıları ile sponsor olduk. 28 Ekim 2022 Cuma günü, saat: 11.00'de Taksim Atatürk Kültür Merkezi'nde, Umudun Yolu Belgeseli’nin basın tanıtımı, ardından da aynı yerde Yeşilçam Salonu’nda gösterimi yapılacak. Öğleden sonra saat 15.00'de yine KASİAD'a özel bir gösterim daha yapılacak. Aynı zamanda Dünya Eko Grup-KASİAD işbirliği ile; Cumhuriyetimizin ilk yıllarında ulusal gazetelerde Kastamonu sanayisi ve ekonomisi ile ilgili çıkmış olan haberlerin derlenmesi ile oluşturulan nostaljik Gazetemizi de tanıtıp siz değerli üyelerimizle paylaşacağız. Mümkün olduğu kadar zaman ayırıp orada olmamız Kastamonu'muza basın önünde katkı sağlayacaktır.28 Ekim'de Taksim AKM'de buluşmak dileğiyle sevgi ve muhabbetle.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER