Kasa kasa balığı yol kenarına döktüler

Kasa kasa balığı yol kenarına döktüler
banner13
banner3

İnebolu Köroğlu Köyü’nde yol kenarına 10 kasa balık döküldü. Yol kenarında oluşan çirkin görüntü ve koku nedeniyle vatandaşlar tepki gösterdi.

İnebolu-Doğanyurt karayolu Köroğlu Köyü mevkisinde Kadırga Koyu’nun olduğu bölümde oluşan görüntü görenleri hayrete düşürdü. Vatandaşlar yiyecek balık bulamazken yaklaşık 10 kasa balık yolun kenarına döküldü.

“BU NASIL AHLAK, BU NASIL VİCDAN”

Çocuklarıyla manzarada fotoğraf çektirmek isterken balıkları fark eden Veteriner Muhammed Coduroğlu, tepkisini sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Coduroğlu yaptığı paylaşımda “Şu manzarayı gördüğümde çocuklara ne diyeceğimi inan bilemedim. Dökülen kasa kasa balıklara mı acıyalım yoksa bu güzelim yere 10 kasa balık dökülmüş leş gibi kokuyor buna mı yanalım. Daha yeni Heyamola Çevre Turizm Ve Kalkınma Derneği’ni kurduk ve ilk toplantısını yaptık. Gerçekten işimiz kolay değil. Buraya tam bir merdiven kayanın sırtından aşağı indirip Kadırga Koyunun olduğu yere kadar inmek isterdim. Gerçekten şu eğitimsiz insanlarla işimiz kolay değil. Bu nasıl ahlaktır Bu nasıl vicdan” dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2023, 20:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER