İYİ Parti'den Cezaevi imza kampanyasına destek

İYİ Parti İnebolu İlçe Başkanlığı 1. Olağan Genel Kurulu'nda İl Başkanı İlhan Engin ve partililer "İnebolu Cezaevi'nin Yenisi Yapılmadan Eskisi Kapanmasın" imza kampanyasına destek verdiler.

İYİ Parti'den Cezaevi imza kampanyasına destek
banner13
banner3

İYİ Parti İnebolu İlçe Başkanlığı, 1.Olağan İlçe Kongresi 6 Şubat 2018 Salı günü ilçe başkanlık binasında gerçekleşti.

İYİ Parti Kastamonu İl Başkanı İlhan Engin, il yöneticileri ve diğer ilçe başkan ve yöneticilerinin katıldığı kongre, divan heyeti oluşturulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı.

Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Ahmet Nuri Çelebi, “3 ay gibi kısa bir sürede, ilçe başkanlığımızın bugünkü durumuna gelmesi için maddi ve manevi desteğini bizlerden esirgemeyen partililerimize ve bizleri cesaretlendiren İnebolu halkına sevgi, saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz. Tarih hep şahitlik etmiştir ki; milletimiz zor zamanları her daim demokratik siyaset ile aşmıştır ve Türkiye’nin büyük sorunları aşacak gücü ve kararlılığı vardır.” dedi.

İYİ Parti’nin bir cesurlar hareketi olduğunu vurgulayan Çelebi, “İYİ Parti, milletimizin yaşadığı bütün sıkıntıların üzerine bir “İyilik Güneşi” olarak doğmuştur. Yolumuzu aydınlatacaktır. Yolumuz aydınlandıkça; Türkiyemiz iyi olacaktır, Kastamonumuz iyi olacaktır, İnebolumuz iyi olacaktır.” diyerek sözlerini tamamladı.

Divan Başkanı olarak seçilen İl Başkanı İlhan Engin de konuşmasına Genel Başkan Meral Akşener’in kongreye gönderdiği mesajı okuyarak başladı. Ayakta alkışlanan mesaj sonrası İnebolu Cezaevi’nin yenisi yapılmadan eskisinin kapatılmasına karşı olduklarını belirterek, bunun İnebolu ekonomisi için son derece zararlı olacağını vurguladı. Düzenlenen imza kampanyasına tam destek verileceğini bildirerek ilk imzayı attı.

"SEÇİMLERE KADAR MİLLETİN AVUKATI OLACAĞIZ"

İnebolu Cezaevi'nin kapanmaması için düzenlenen imza törenine katılan İYİ Parti İl Başkanı İlhan Engin, yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Ben mahalli basında okudum ama benim okuduğumda yerinin belirlendiği yazıyordu. İnebolu Cezaevi kapanacak, yenisi yapılacak. Ama haklı olarak İnebolulu hemşehrilerimiz de yenisi yapılmadan eskisinin kapatmayalım diyorlar. Çünkü 100 kişinin üzerinde personel, 400'ün üzerinde mahkum var ve bunlardan ekonomisine katkı alan bir İnebolu var ama şimdi kapatacaklar. İnebolulular da haklı yenisini yapmadan eskisini yıkıyorlar, sonra nasılsa bu millet unutuyor diye yenisini yapmıyorlar. İnebolulu hemşehrilerimiz de yenisi  yapılmadan eskisi kapanmasın diye bir imza kampanyası başlatmışlar.  Bizde bu imza kampanyasına destek vererek süreci takip edeceğiz. Biz seçimlere kadar bu milletin avukatı olacağız, haklarını savunacağız buna söz verdik. 2 sene muhalefetiz, 2 sene sonra iktidarız. Ondan sonra hep birlikte kafa yorup hep birlikte bu ülkeyi yöneteceğiz inşallah."

Seçimlere Ahmet Nuri Çelebi başkanlığındaki tek liste ile gidildi. Seçim sonucunda yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Tevfik Hıdır, Muhittin Kara, Bülent Yağcıoğlu, Emre Özlü, Süha Altınöz, İsmail Çakır, Halim Hazar Çelebi, Samet Kara, İbrahim Kaya, Rukkiye Hikmet Sarıahmet, Şennur Çakır, Feride Kara, Sevinç Çıtır, Kübra Konyalıoğlu, Hasan Kale, Ramazan Gül, Necati Özer, Salahattin Doğan, İrfan Akyol

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER