İŞİKDER 4. Olağan Genel Kurulu’nda Tuncay Aslandağ güven tazeledi

İŞİKDER 4. Olağan Genel Kurulu’nda Tuncay Aslandağ güven tazeledi
banner13
banner3

İnebolu Şahinbaba İlim ve Kültür Derneği (İŞİKDER) 4.Olağan Genel Kurulu 26 Şubat 2023 Pazar günü Kasımpaşa’da bulunan Üçlüce-Çubuk Köyü Derneği Hicret pasajında yapıldı. Yüksek katılımın olduğu genel kurula yaklaşık 200 üye ve protokol katıldı.

Tüm şehitlerimiz ve depremde vefat edenler adına saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra Genel Kurula İŞİKDER Başkanı Tuncay Aslandağ’ın selamlama ve hoşgeldiniz konuşmasıyla başlandı. Şehitlerimiz, vefat eden üyeler ve depremde hayatını kaybedenler için Sadullah Yılmaz Hoca Kuran’ı Kerim okuyarak ve dua ederek programa devam edildi. Divan kurulu başkanlığına Kamil Tunoğlu, Katip üyeliğine Sercan Kara ve Savaş Şentürk oy birliği ile seçildi.

Geçmiş dönem faaliyet raporunu İŞİKDER Başkanı Tuncay Aslandağ üyelere aktardı. Aslandağ sunumun sonunda Şahinbaba Türbesine yapılacak cami projesinden bahsederek, tüm üyelerden ve hemşerilerimizden projeye maddi ve manevi olarak destek olmalarını rica etti. Projede daha yapılacak çok iş var diyen Tuncay Aslandağ bizi çıktığımız bu kutsal yolda yalnız bırakmayan hayırseverlere teşekkür ederek proje için maddi ve manevi desteklerini esirgememelerini istedi.

Program Divan Kurulunun gündem maddelerini okuması ve oylamaya sunmalarıyla devam etti. Maddeler tek tek oylanarak kabul edildi. Geçmiş dönem Denetim ve Faaliyet raporları okunarak oy birliği ile ibra edildi. Yeni dönem tahmini bütçesi de üyelere sunularak oy birliği ile kabul edildi.

Son olarak seçime tek liste ile gidilerek Tuncay Aslandağ’ın başkanı olduğu yeni yönetim kurulu üyelerinin isimleri okundu ve oylamaya sunuldu. Dernek üyelerinin tamamının oyuyla Tuncay Aslandağ ve yönetimi tekrardan İŞİKDER yönetimine seçildi.

Yüksek İstişare Konseyi

  1. Saadetin ASLANDAĞ
  2. Sadık ŞENTÜRK
  3. Hüseyin KAYA
  4. Sadullah YILMAZ
  5. Kemal AKYEL

Yönetim Kurulu Asil

  1. Tuncay ASLANDAĞ
  2. Salih ASLANDAĞ
  3. Sercan KARA
  4. Yaşar YAVUZ
  5. Necdet ŞENTÜRK
  6. Adem ÖZER
  7. Kerim DOĞAN
  8. Erdal AKMAN

Yönetim Kurulu Yedek

  1. Ahmet SARI
  2. Mehmet ÖZER
  3. Saffet YILMAZ
  4. Niyazi AKDEMİR
  5. Osman SARIGÜL
  6. İsmet GÖKSU
  7. Mehmet TÜRK
  8. Satı Mehmet ASLANDAĞ

Denetim Kurulu Asil

  1. Sadık ASLANDAĞ
  2. Savaş ŞENTÜRK
  3. Sadık ŞENTÜRK

Denetim Kurulu Yedek

  1. Mehmet SAĞATÇİ
  2. Ekrem YILMAZ
  3. Salih YILMAZ

Son olarak Protokol konuşmalarına geçilerek, gelen protokol üyelerine söz hakkı verildi. Konuşmacılar ortak olarak deprem konusundaki acıların hep beraber sarılması gerektiğini vurgulayarak, dernekleşmenin önemini vurguladılar. Ayrıca türbeye yapılacak olan Camii projesi için ellerinden gelen desteği vereceklerini belirttiler.

Dilek ve temennilerden sonra genel kurulu bitiren divan başkanı Kamil Tunoğlu yeni yönetime başarı dileklerinde bulunarak Genel Kurula son verdi. Katılımcılara program sonrasında yemek ve çay ikramı yapılarak program sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER