İnebolu’nun Yeni Emniyet Müdürü Ali Güneş oldu

İnebolu’nun Yeni Emniyet Müdürü Ali Güneş oldu
banner13
banner3

İlçemizde geçici olarak İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten 3. Sınıf Emniyet Müdürü Sezai Erdoğan, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Destek Hizmetleri Müdürlüğü görevine atanırken İnebolu İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine 2. Sınıf Aydın Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Güneş getirildi. İnebolu Emniyet Müdürü Ali Güneş İnebolu’daki görevine başladı.

VİZYONUMUZ HERZAMAN ‘SUÇ OLUŞTURAN ÖNLEYİCİ

TEDBİRLER İLE ÇÖZÜM YOLU ÜRETMEK OLACAKTIR’

Emniyet Müdürlüğü teşkilatından 32 yıldır görev yaptığını söyleyen Emniyet Müdürü Ali Güneş; ‘’ 5 yıl Batman Emniyet Müdürlüğünde, 5 yıl Erzurum Emniyet Müdürlüğünde, 3 yıl Bolu Emniyet Müdürlüğünde ve 17 yılda Aydın Emniyet Müdürlüğünde görevinde bulundum. 32 yıldır Emniyet Müdürlüğü teşkilatında hizmet veriyorum. Aydın Emniyet Müdür Yardımcılığı görevimin ardından asil Emniyet Müdürü olarak İnebolu’ya atamam gerçekleştirildi. 04.Eylül 2021 Pazartesi günü itibariyle İnebolu’da görevime başladım. Bizim her zaman her yerde olduğumuz gibi İnebolu’daki vizyonumuz yine aynısı olacaktır. İnebolu’da var olan huzuru ve güven ortamını halkımızın da desteği ile daha ileriye taşımak olacaktır. Suç oluşturan önleyici tedbirler ile çözüm yolu üretmek olacaktır. ‘’ dedi.  

İnebolu Postası Gazetesi olarak, İlçe Emniyet Müdürü Sezai Erdoğan’a ilçemizdeki hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine getirilen Emniyet Müdürü Ali Güneş’e de yeni görevinde başarılar dileriz.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2021, 13:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER