İNEBOLU’DA POZİTİF VAKA ARTIYOR!

İlçe merkezinde 2 kişide ve Taşoluk ve Şamoğlu köylerinde pozitif vaka...

İNEBOLU’DA POZİTİF VAKA ARTIYOR!
banner13
banner3

İstanbul'dan İlçemize bağlı Şamoğlu Köyü ve Taşoluk Köylerine gelen ailelerde koronavirüs tespit edildi.

Edindiğimiz bilgilere göre İstanbul’dan Küre ilçesinde ki bir köye düğüne gelen bir aile, düğünden sonra İnebolu Taşoluk Köyündeki akrabalarına geldi. Daha sonra tekrar İstanbul’a döndü. İstanbul’da rahatsızlanan aileden 3 kişi de koronavirüs testi pozitif çıktı. Ailenin Taşoluk Köyü’nde ki ziyarete geldikleri akrabalarında da yapılan testin pozitif çıktığı belirtildi.

İstanbul’da test yaptırıp sonuçların çıkmasını beklemeden İnebolu Şamoğlu Köyü Göcenoğlu Mahallesine gelen 5 kişilik başka bir ailenin fertlerinde de koronavirüs testinin pozitif çıktığı belirtildi. Ailenin 10 yaşında ki küçük kızında koronavirüs testinin pozitif çıkması sohbet numara nedeni annesi ile birlikte Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınırken ailenin diğer fertleri köye dönerek evlerinde karantina altına alındı.

Öte yandan ilçemiz esnaflarından birinin İnebolu’da özel bir şirkette çalışan oğlunda ve gelininde koronavirüs tespit edildi. Ateşinin yükselmesi nedeni ile hastaneye yaptığı başvuru sonrası koronavirüs testinin pozitif çıkan hemşehrimiz eşi ile birlikte Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındığı belirtildi. Genç çiftin çocuklarında ve ailelerinde vakaya rastlanmadığı bildirildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER