İnebolu yolu projesinde son durumu Karayolları Bölge Müdürü açıkladı

İnebolu yolu projesinde son durumu Karayolları Bölge Müdürü açıkladı
banner13
banner3

Karayolları 15. Bölge Müdürü Yüksel Oğuzhan, İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda afet bölgesinde ve il genelindeki yol ve köprü çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu.

İlimizin en büyük karayolu projelerinden olan Kastamonu-İnebolu yolunun son durumu hakkında bilgi veren Oğuzhan; “Kastamonu-İnebolu yolu projesi ile 57 kilometre olan Ağlı ayrımı İnebolu arası 41 kilometreye, 87 kilometre olan Kastamonu-İnebolu arası ise 71 kilometreye düşecektir. Mevcut güzergahta 16 kilometrelik kısalma, yol standartlarının da artmasıyla seyahat süresinde 34 dakikalık bir tasarruf sağlayacaktır. Proje güzergâhının büyük bir kısmı mevcut yol dışından geçmektedir. T-1 Tüneli 820 metre, T-2 Tünelinde 1746 metre kazı destek çalışmaları tamamlandı. Yine bu güzergâhta yer alan İnebolu Terminal Kavşak Köprüsü ve İnebolu girişinin BSK yapılmasını işinin de ihalesi yapıldı ve çalışmalara başlandı. Kavşak köprünün bu yıl tamamlanması hedefleniyor” dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hâlil KÖSEALİOĞLU
Hâlil KÖSEALİOĞLU - 3 yıl Önce

Inebolumuzun buna gerçekten ihtiyacı vardı en kısa sürede bitirilmesi dileğiyle inşAllah

Salih Codur
Salih Codur - 2 yıl Önce

Allah devletimize milletimize zeval vermesin inşaAllah

Acar Orhan
Acar Orhan - 2 yıl Önce

2018 ve2019 yılları içinde projeye başlanmış lakin bunca zaman içerisinde diğer başka illerde başlanan işler bitmesine ragmen inebolu yolu durmuş veya çok yavaş işletilmiş.
İşi yapacak Yüklenici firmadan dolayımı yoksa yatırımlar dolayısiylemi bilmem ama! İnşaALLAH bitirilirse bölge insanlarına büyük bir hizmet olacak devletimizde halkından karşılığını 2023de göreceğini düşünüyorum biran önce bitmesi için dua ediyorum ALLAH yâr ve yardımcıları olsun..

Salihbayrak
Salihbayrak - 2 yıl Önce

Bir an önce bitse iyi olur artık

Aytekin kuş
Aytekin kuş - 2 yıl Önce

kastamonu inebolu yolu nezama tamamlanacak

burak aydın
burak aydın - 2 yıl Önce

Inebolu yol konusunda plaj konusunda cok geride kaldi merkez olan ineboluyu bilen yok ama abanayi hizli buyumesinden herkez biliyor

SIRADAKİ HABER