İnebolu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde değişim

İnebolu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde değişim
banner13
banner3

İnebolu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 6. Olağan Genel Kurul Toplantısı, 17 Aralık 2023 tarihinde dernek binasında gerçekleştirildi.

15 yıldır dernek başkanlığını yürüten ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İnebolu’ya sayısız hizmetlerde bulunan Başkan Kerim Daşcı, görevi gençlere devretti.

İnebolu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde yeni yönetim kurulu başkanı Avukat Simge Kömeçoğlu olurken yeni yönetim kurulunda Betül Alagök, A.Bülent Yılmaz, Canol Daşcı ve Ferit Öz yer aldı.  

Denetim Kuruluna Hüseyin Kayacan, Hafize Yılmaz ve Sema Çapanoğlu seçildiler.

Eski başkan L. Kerim Daşcı ve eski sayman S. Özlem Karakaya genel kurul sonunda yaptıkları açıklamada “Değerli üyelerimiz ve dostlarımız. İnebolu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetiminde 15 yıldır sürdürdüğümüz aktif görevimiz sona ermiştir. Bu süreçte sizleri yeniden tanımak, sizlerle birlikte İnebolu'ya hizmet etmekten duyduğumuz mutluluğu belirtmek isteriz.

Bizlerin özellikle sizlerin sonsuz desteği ile daha güzel ve daha aktif çalışacaklarına inandığımız genç arkadaşlarımıza ve yeni yöneticilerimize sonsuz başarılar dileriz. Her zaman sizlerle birlikteyiz. Saygı ve sevgilerimizle.” ifadelerini kullandılar.

Bizde İnebolu Postası Gazetesi olarak, ilçemizde özellikle eğitim alanı başta olmak üzere birçok alanda 15 yıldır sayısız katkılarda bulunan dernek başkanı Kerim Daşcı ve yönetim kuruluna bu güne kadar kattıkları hizmetlerden dolayı teşekkür eder, yeni başkan Simge Kömeçoğlu ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar dileriz.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ömer dursun Akyol
Ömer dursun Akyol - 5 ay Önce

Yeni yönetim kuruluna başarılar dilerim İnebolu lu

SIRADAKİ HABER