İnebolu Yağız Batu’ya sahip çıktı

İnebolu Yağız Batu’ya sahip çıktı
banner13
banner3

İnebolulu hemşerimiz Hakan Demirtaş’ın oğlu SMA Tip1 ölümcül kas hastası Yağız Batu için İnebolulu kadınlar 3 gün boyunca kermes düzenledi. İnebolu’da düzenlenen kermese vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. 3 günlük kermesin sonunda toplanan 274 bin TL Valilik onaylı Yağız Batu’nun hesabına yatırıldı.

İnebolulu Yağız Batu’nun sağlığına kavuşması için gerekli olan bütçeye katkı yapmak üzere 20-21-24 Ekim günlerinde İnebolu Atatürk Anıtı meydanında kadınların düzenlediği 3 günlük kermese birçok kadın el emekleriyle katkı sağladı. Gece evlerinde bütçesine göre saatlerce uğraşı vererek hazırlanan ürünler kermese getirildi. Birçok kadınımız sabah 09.30’dan akşam 18.30 kadar çocuğundan eşinden evinden feragat ederek kermese destek oldu. Bazı esnaflar ürün desteği yaptı. Birçok hayırsever destek için kermesten alışveriş yapmak için gelirken bazıları ürün almadan kumbaraya uğradı. Bir esnafımız günlük kazancını, bir çocuğumuz kumbarasında biriktirdiğini, bir kadınımız evinde ki artan bozuk paraları, temizlik işçilerimiz yolda bulduğu parayı kermese getirdi.

İnebolu Öğretmenevi aşure ve pilav, Karayolları çalışanları tatlı, İstanbul’dan Reis Gıda bakliyat, İnebolu Ambalaj ihtiyaç malzemeleri, Ramazan Kabadayı çiğ köfte, Macit Helva tahin helvası, Patriyoz Mutfağı çorba, kek, börek, Tadım Börek Tevfik Kayacan su böreği, Aynur Ablanın Yeri ev yapımı tatlı ve gözleme, Uğur Pastanesi tatlı, Kuran Kursu ve Ülkü Ocakları tatlı, Aktaş Başköy Kooperatifi su böreği, Aksakal Turizm bilet ve maddi destek, Mehmetali Kömürcü tatlı, MHP, BBP, CHP maddi destek, Ömer Urgancı çiçek ve maddiyat, Mehmet İşeri ayran, Haldun Emir su ve gazoz, Osman Çakılcı soda ve gazoz, Başoğlu Pastanesi poğaça, Adem Baş çiğ köfte, Ümit Manav kabak, İnebolu Postası Barış İlyasoğlu ve Küre Bülten Muhammed Kömeçoğlu haber desteği, Utku İlyasoğlu reklam branda desteği, Yıldırım Uzan Uzanlar Kopyalama'dan broşür ve baskı desteği, Ediz Ernur Ernur Kağıtçılık'tan kağıt desteği gibi ismini sayamayacağız birçok kadın, esnaf ve vatandaş destek sundu. Vatandaşların ve esnaflarımızın bir kısmı ürün göndererek, bir kısmı alışveriş yaparak, bir kısmı da maddi destek sunarak Yağız Batu'ya can olmak istedi. Memurlarımız işçilerimiz emeklilerimiz sivil toplum kuruluşlarımız ve siyasi partilerimizin temsilcileri yanımızda oldu. İlçe dışından birçok hayırseverimiz Valilik onaylı Yağız Batu ibanına destek yaptı.

3 Günlük kermeste halkımızın yaptığı toplam 274 bin TL destek Valilik onaylı Yağız Batu hesabına yatırıldı. Teşekkürler İnebolu…

Bitti mi bitmedi,

Yağız Batu’ya destek kampanyası zarf kumbara ve havale şeklinde devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2023, 16:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kazım Delen
Kazım Delen - 7 ay Önce

Önce Yagizimiza yüce mevlam şifasını versin oncu ve destek olan herkesten Allah razı olsun,BÜYÜKSÜN İNEBOLU

SIRADAKİ HABER