İnebolu Tersanesi işçilere çıkış verdi

İnebolu Tersanesi işçilere çıkış verdi
banner13
banner3

İnebolu Limanı’nda 2007 yılından bu yana havuz faaliyeti yürüten ve Aralık’tan Haziran ayına kadar dolu olan İnebolu Tersanesi’ni zor günler bekliyor.

İnebolu Limanı’nda eski mendirek iskelesini ve mendirek arkasındaki yaklaşık 30 dönüm alanda faaliyet yürüten İnebolu Tersanesini zor günler bekliyor. Şirket tarafından 14 işçiye çıkış verildi.

Kurulduğu günden bu yana havuz faaliyeti yürüterek yerli ve uluslararası gemilerin bakım ve onarımını yapan İnebolu Tersanesine //sohbethatti.cyou Limanın sahibi Cengiz Holding’ten iskeleyi terk et uyarısı geldiği iddia edildi.

İnebolu Limanı özelleştirilmesi yapılırken tersane faaliyetindeki havuzun bağlı olduğu mendirek ve suyun ihale alanı içine girmesi ve limanı alan Cengiz Holdingin bu alanı dolgu alanına dönüştürmek istemesi ile tersane için bütün sorunlar başladı.

Çünkü tersane sadece havuz faaliyeti yürüttüğü için havuzunu çekecek yeri yok. Ayrıca tersaneye tahsis edilen alanın deniz kısmının mendirek halini alması için çok zaman ve masraf gerektiriyor.

Yıllık 2,5 - 3 milyon dolar ciro yaptığı iddia edilen İnebolu Tersanesi havuzunu çekecek yer bulamayınca ilk iş olarak işçilerine çıkış verildi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
vatandas
vatandas - 2 yıl Önce

milletin anasina bacisina kufreden serefsizden ne beklenirki

allah kahretsin zengin adamlar birde elinizi kalbinize koyun  inebolu tarihi bir şehir
allah kahretsin zengin adamlar birde elinizi kalbinize koyun inebolu tarihi bir şehir - 2 yıl Önce

hüseyin baltacı

SIRADAKİ HABER