“İnebolu Limanında ihracat yapılması için çalışacağız”

“İnebolu Limanında ihracat yapılması için çalışacağız”
banner13
banner3

Şırnak Nusaybin Gümrük Müdürlüğü görevini yürütürken, İnebolu Gümrük Müdürlüğü görevine atanan, aslen de Çankırı Çerkeş’li olan Metin Kartal görevine hızla başladı.

Kartal, beraberinde İnebolu Gümrük Şefi Haluk Kaya ile birlikte firma ziyaretlerine başladı. İkili, bu kapsamda Kronospan Orman Ürünleri Sanayi Ticaret A.Ş.’yi ziyaret etti. Gümrük Müdürü Kartal ve Gümrük Şefi Kaya’yı kabul eden Kronospan Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Gülamoğlu, çalışmalar hakkında ikiliye bilgi verdi.

İnebolu Gümrük Müdürü Metin Kartal burada yaptığı konuşmasında; “Şırnak Nusaybin Gümrük Müdürlüğü’nde görev yaptım. Ben sizinle komşu il olan Çankırılıyım. Kastamonu’ya gelmekten de büyük mutluluk duydum. Kastamonu güzel bir memleket, huzurlu ve emniyetli bir memleket. Burada görev yapmaktan da büyük mutluluk duyacağım. Gümrük konusunda Kastamonu’yu daha ileriye getirmek, daha çok İnebolu Limanında ihracat yapılması içinde çalışacağız. Bu konuda Kastamonu’daki firmalarımızı da dolaşıyoruz. Çalışmalarımız hakkında bilgi veriyoruz. İnşallah Kastamonu’da daha çok üretim olur, bu sayede de Kastamonu’da ekonomi kalkınır. Gümrük Müdürlüğümüzden daha çok ihracat olur. Kastamonu’muz daha da hareketlenir ve canlanır. Deniz nimetinden de herkesin yararlanması firmalarımızın da karına olur. Bu vesile ile bizleri ağırlayan, büyük misafirperverlik örneği gösteren bizleri Kronospan adına karşılayan Ömer Gülamoğlu başta olmak üzere diğer çalışanlarına da teşekkür ediyorum” dedi.

Ömer Gülamoğlu ise; “Ziyaretleri ile bizleri onurlandıran, gümrük konusunda bilgilendiren İnebolu Gümrük Müdürü Metin Kartal ve İnebolu Gümrük Şefi Haluk Kaya’ya teşekkür ediyorum” dedi. Ziyarette KGC Başkanı Erkan Yılmaz ile TBB Kastamonu Şube Başkanı Cengiz Muhziroğlu’da yer aldı.

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2022, 16:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER