Ilgaz Mobilya’dan yeni mağaza

Ilgaz Mobilya’dan yeni mağaza
banner13
banner3

Aşağıhatıpbağı Mahallesi Gümrük Sokakta bulunan Ahmet Bal’ın sahibi olduğu Ilgaz Mobilya - Arçelik Bayi mağazasının açılış törenine, Kaymakam Ahmet Vezir Baycar ve Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay, Batı Karadeniz Arçelik Satış Yöneticisi Barbaros Şengöz katıldı.

İşletme sahibi Ahmet Bal’ın ev sahipliğinde Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan açılış programında, yapılan konuşmaların ardından İlçe Müftü Vekili Mehmet Çelebioğlu tarafından dua edilerek açılış kurdelesi kesildi.

İNEBOLU İLÇEMİZ KADİM BİR İLÇEDİR

Açılış konuşmasını yapan Kaymakam Ahmet Vezir Baycar; ‘’ Ben göreve geldiğimden bu yana İnebolu’da açılacak bütün iş yerinin açılışına katılmaya gayret ediyorum. Çünkü bu işyerleri ilçenin gelişmesi ve kalkınması için mihenk noktaları, iş yerleri istihdam oluşturuyor. İlçenin hareketini sağlamış oluyor. Bu sadece bölgesel olarak da hizmet ediyor. Çünkü İnebolu ilçemiz kadim bir ilçedir. Ticareti de çok eski yıllara dayanıyor. Limanımızın gelişim projesi var onlarda olduktan sonra inşallah eski canlarına kavuşacak diye ümit ediyoruz. Burada özel sektöre de çok büyük iş düşüyor, bu şekilde iş yerleri açıldıkça ticareti canlandıkça İnebolu’ya yakın ilçelere de de hizmet ettiğini biliyoruz. İnsanlar İnebolu’ya geldikçe inşallah o özlediğimiz tabloya eski ihtişamlı günlerine İnebolu’nun kavuşacağımızı umut ediyoruz. İlçemize yakışır 4 katlı güzel bir iş yeri olmuş, bol kazanlı bereketli kazançlar diliyorum. Bu iş yerimizin İnebolu’ya hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. ‘’ diye konuştu.

BU YATIRIMIN İNEBOLU’YA HAYIRLI UĞUR OLMASINI DİLİYORUM

Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay, “Bizim gibi ilçelerde prestij firmalar var, bunlardan bir tanesi de Arçelik Firmasının İnebolu’ya gelmesi ve gerçekten ilçemiz için prestij bir yatırım oldu. İlçemize böyle hizmet kazandırdıkları için hem Ahmet Abi’ye hem de Arçelik Bayisi yetkililerine teşekkür ediyorum.  Bu yatırımın İnebolu’ya hayırlı uğur olmasını diliyorum.’’ Dedi.

Batı Karadeniz Arçelik Satış Yöneticisi Barbaros Şengöz ise yaptığı açıklamada; ‘’ Biz Arçelik olarak tüketicilerimizin veya Arçelik kullanıcılarının en avantajlı ürünün en iyi fiyatla ve iklim dostu ürünler üreterek sizlerin evlerinize hizmet vermeye çalışıyoruz. Arçelik olarak da hedefimiz Türkiye’nin bütün il ve ilçelerine bu şekilde mağazalar açmaktır. İnebolu uzun süredir Arçelik Bayiliğinin olmadığı bir bölgemizdi. Bu yatırımın İnebolu’ya hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.’’ İfadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER