İl Sağlık Müdürü Derdiyok’tan İnebolu ziyareti

İl Sağlık Müdürü Derdiyok’tan İnebolu ziyareti
banner13
banner3

Kastamonu İl Sağlık Müdürü Çağdaş Derdiyok, İnebolu ilçesindeki sağlık kuruluşlarında incelemelerde bulunarak, görevli personelleri ziyaret etti.
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok  beraberinde, Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Hasan Kepiçoğlu ve Destek Hizmetleri Başkanı İsmail Hakkı Demir  ile birlikte İnebolu ilçesinde,  İnebolu Devlet Hastanesi, İnebolu Toplum Sağlığı Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunda görev yapan personelleri ziyaret ederek, incelemelerde  bulundu.
Ziyarete; İnebolu Devlet Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet Memiş, Başhekim Yardımcısı Dr. Ali Dinçer, İdari Mali İşler Müdürü Metin Gürel, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Dilek Seher Yurtaydın Yıldırım, İdari Mali İşler Müdür Yardımcısı Hakan Sarımehmetoğlu da eşlik etti.
İl Sağlık Müdürü Derdiyok, hastanede yatarak tedavi gören vatandaşlarla sohbet ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. İl Müdürü Derdiyok, hastanede görev yapan hekimler ile genel konularda yaptığı toplantının ardından, görev yapan tüm personellerle de görüştü. Hastane içi sağlık alanlarını  da gezen İl Müdürü Derdiyok, İnebolu Toplum Sağlığı Merkezi ve İnebolu 31 Nolu Aile Sağlığı Merkezi'ni ziyaret etti.
Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Şefika Akbaba ve ASM de Aile Hekimi Dr. Songül Büyükçağlayan ile de görüşen İl Müdürü Derdiyok, ilçedeki sağlık hizmeti sunumu ve genel konular hakkında bilgi alışverişinde  ve incelemelerde bulundu.
Ziyaretin ardından İnebolu Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar'a da nezaket ziyaretinde bulunuldu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER