Hediyelik ürünlerimizi kendimiz üreteceğiz

Hediyelik ürünlerimizi kendimiz üreteceğiz
banner13
banner3

İnebolu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı Aile Destek Merkezi(ADEM) projesi kapsamında açılacak olan turistik ve hediyelik eşya yapımı kurs kapsamında İstiklal Madalyası rölyefi, Hamamcı Kadı Salih reis heykeli vb. çeşitli maket ve magnetler yapılacak.

İnebolu Kaymakamlığı,  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Aile Destek Merkezi (ADEM) projesi kapsamında açılacak turistik ve hediyelik eşya kursularının eğitimleri tamamlandı.

Heykeltıraş Erol Gürgen tarafından sanat atölyesinde Adem koordinatör, usta öğretici ve kursiyerine İnebolu’muza özgü hazırlamış oldukları kalıplara döküm eğitimi verildi.

YENİ KURSLAR AÇACAĞIZ

Proje Koordinatörü Ebru Madenci gazetemize verdiği bilgide; “Aydın Belediyesi Sanat Atölyesi şu anda birçok ilin kurum ve kuruluşlarının tarihi, kültür ve folklorik yapılarının maketlerini yapmaktadır. Açılacak kurs kapsamında İstiklal Madalyası rölyefi, Hamamcı Kadı Salih reis heykeli vb. çeşitli maket ve magnetler yapılacak. İnebolu’da kendi hediyelik eşyamızı kendimiz üreteceğiz. Kursa kayıt olmak isteyenler Aile Destek Eğitim Merkezine başvuruda bulunabilirler.‘’ dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER