Hayvanseverler İnebolu’daki Besleme Odaklarına Tepkili

Hayvanseverler İnebolu’daki Besleme Odaklarına Tepkili
banner13
banner3

İlçe Hıfzıssıhha Kurulu gereğince sokak hayvanları için İnebolu Belediye Başkanlığı tarafından oluşturulacak belirli beslenme odakları dışında hayvanların beslenilmesinin yasaklanmasına hayvanseverlerin tepkileri sürüyor.

Beslenme noktalarının yetersizliğinden yakınan hayvanseverler şimdi de İnebolu Belediyesi’nin besleme odaklarına yerleştirdiği kaplara tepki gösterdi. Besleme odağı beklerken sadece bir hayvana yetecek büyüklükte bir besleme kabının alanlara bırakılması karşısında şaşkınlık yaşayan hayvanseverler, çevre ilçelerden örnekler verip Belediyenin durumu düzeltmesini istedi.

Çevre ilçelerden Devrekani, Cide ve Abana’da Belediye tarafından oluşturulan besleme odaklarının örneklerini gösteren hayvanseverler, İnebolu Belediyesi tarafından besleme odaklarına yere sabitlenen kaplar için sosyal medya hesapları üzerinden Belediyeye durumun düzeltilmesi gerektiğini belirterek seslerini duyurmaya çalıştı. Besleme odaklarının o bölgedeki tüm sokak hayvanlara yetecek büyüklükte olması gerektiğine dikkat çekilerek mamaların yağmurdan etkilenmemesi için üzerinde çatısının bulunması gerektiği ifade edildi. Belediye ekiplerinin de belirli aralıklarla besleme odaklarına mama ve su takviyesinde bulunması gerektiği vurgulandı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Zulbiye. Tunoglu
Zulbiye. Tunoglu - 3 yıl Önce

Eylem yapan sevim hanim. Belliki bu zihniyetin cok farkinda. Halen. Inebolulu. Diger sagduyulu. Vatandaslar nerede herkese. Kopeklerin istanbulun. Tarihindeki yerini. Okuyup arastirmalarini. Oneririm. O zaman. Eminimki. Herkes. Kendisine. Gelecektir umarim. Cok gec olmadan!!!!!!!!!

SIRADAKİ HABER