Hastanenin yeni Müdürü Metin Gürel oldu

Hastanenin yeni Müdürü Metin Gürel oldu
banner13
banner3

İnebolu Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürlüğü görevine hastanemizde uzun yıllardır görev yapan Metin Gürel, atamasının yapılmasının ardından yeni görevine başladı.

Uzun yıllar İnebolu Devlet Hastanesinde çeşitli hizmetlerde bulunan Hastane Müdürü Metin Gürel, gazetemize açıklamada bulundu.

2009 yılından bu tarafa İnebolu Devlet Hastanesinde çeşitli hizmetlerde bulunduğunu söyleyen Hastane Müdürü Gürel; “2009 yılından beri İnebolu Devlet Hastanesinde çalışmaktayım. Tedaş’ın özelleşmesi sonrasında İnebolu Devlet Hastanesine atamam gerçekleştirildi. Hastaneye ilk atandığımdan itibaren memur olarak çalışmaya başlayarak güvenlik, ücretli vezne, Hasta Kayıt gibi yerlerde görev yaptıktan sonra 2011 yılından bu tarafa kadarda muhasebe bölümünde mutemet görevini gerçekleştirdim. 2011 yılı 2021 yılları arasında hastanenin eksik olan yerlerinde satın alma, muhasebe, personel işleri, ambulans şoförlüğü gibi yerlerinde görevlerde bulundum. Hastanenin işleyişini bilen bir çalışanım. Bu görev bize layık görüldü ve hayırlısıyla yüzümüzün akıyla çıkmak istiyorum. Halkımızın ve basınımızın da desteği ile İnebolu’ya güzel hizmetlerde bulunacağız. Hastanemizin yönetim kurulu da bu konuda tecrübeliler. Hastanemizde bazı sorunlarımız var onları inşallah yakın zaman zarfı içerisinde çözeceğiz. Hiçbir vatandaşımızı sen-ben diye ayırmadan tüm vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz.”

“EKSİK BRANŞLAR İÇİN TALEP OLUŞTURDUK”

Hastanede bazı doktor eksikleri olduğunu ve bu eksik branşlar için talep oluşturduklarını belirten Hastane Müdürü Gürel, “Kadın Doğum doktorumuz yeni gittiği için şuanda yok, Göz doktorumuzda yeni gittiği için şuanda yok, Üroloji doktorumuz uzun zamandan beri yoktu ama ataması yapıldı ve sonra kendisi istifa etti. Yeni dönem kadroların açılmasını bekliyoruz. Bakanlığımıza Üroloji, Göz, Kadın Doğum, psikiyatri, Göğüs Hastalıkları, Anestezi doktorlarımız için branşımızın açılması için talepte bulunduk. İnşallah görevimizi layıkıyla yerine getireceğiz. Bu sadece bizimle çalışmamızla olmuyor halkımızın ve basınımızın desteğiyle başaracağız.’’ dedi.              

İnebolu Postası Gazetesi Ailesi olarak, Hastane Müdürü Metin Gürel’e yeni görevinde başarılar dileriz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER