Fizik Tedavi Uzmanı gidiyor, hastalar tepkili: “İnebolu’nun sahibi yok mu?”

Fizik Tedavi Uzmanı gidiyor, hastalar tepkili: “İnebolu’nun sahibi yok mu?”
banner13
banner3

Üç buçuk ay önce İnebolu Devlet Hastanesi’nde göreve başlayan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı ile Anestezi Uzmanı Kastamonu’ya gidiyor.

Üç buçuk ay önce göreve İnebolu’da göreve başlayan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Dilara Ekici Zincirci, Cuma günü son tedavisini yaptı.

16 ay önce İnebolu Devlet Hastanesi’ne atanan Anestezi Uzmanı Mehmet Zincirci İnebolu’ya evini taşıdı. Kastamonu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde görev yapan eşi Fizik Tedavi Uzmanı  Dr. Dilara Ekici Zincirci ise doğum izni bittikten sonra geçici olarak İnebolu’ya atandı.

Fizik tedavi alanında İnebolu‘da büyük bir açığı kapatan Dr. Dilara Ekici Zincirci, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Kastamonu’ya görevlendirildi. Anestezi Uzmanı eşinin ise ilçemize atanacak anestezi uzmanından sonra Kastamonu’ya alınacağı öğrenildi.

Hastaları tarafından çok sevilen fizik tedavi uzmanı Dr. Dilara Ekici Zincirci’nin Kastamonu’ya alınmasına vatandaşlar tepki gösterdi.

Özellikle yaşlı hastalar, gazetemizi arayarak durumdan duydukları şikayetleri dile getirdi. Bu yanlıştan dönülmesi gerektiğine vurgu yapan vatandaşlar “İnebolu Devlet Hastanesi’nin kaderi hep böylemi olacak. Gelen doktor kısa süre sonra gidiyor. İnebolu’nun sahibi yok. İnebolu’nun hastalarını kimse düşünmüyor.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2023, 19:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
ramise kıvrak
ramise kıvrak - 7 ay Önce

ineboluyakimse sahip çıkmıyor ilimizin mv leri boşuna maaş alıyor bizi düşünen yok hastane var doktor yok

SIRADAKİ HABER