Esnaf Kefalet’te Çölmekçioğlu’na güven oyu

Esnaf Kefalet’te Çölmekçioğlu’na güven oyu
banner13
banner3

İnebolu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'nin 52. olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirildi.

Kooperatifin 29 yıldır başkanlığını yürüten Ahmet Çölmekçioğlu, 4 yıllığına daha aynı göreve tekrar seçilerek güven tazeledi.

İnebolu Belediyesi Düğün Salonunda gerçekleştirilen toplantıda, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından divan üyeleri seçimi yapıldı.  Daha sonra gündemde yer alan tüm maddeler ve kooperatif gelir-gider hesapları okunarak oy birliğiyle kabul edildi.

Genel kurulda tek liste ile yapılan seçimde 29 yıldır kooperatifin başkanlığını yürüten Ahmet Çölmekçioğlu aynı göreve tekrar seçilerek güven tazeledi.

Çatalzeytin Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Seyhun Yılmazer tarafından İnebolu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Çölmekçi'ye plaket takdim edildi.

Kooperatif Başkanı Ahmet Çölmekçioğlu, toplantıda yaptığı konuşmada; ‘’ Değerli üyelerimiz Kredi ödemelerinizi zamanında yaptığınızda yaptığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifimizin şuanda kadar hiçbir sıkıntısı yok. 630 kişiden 2 tane üye arkadaşımız icradadır. Düzgün ödüyoruz ve düzgün ödediğimiz sürece Kooperatifimiz her zaman birinci sınıfta kalacaktır. Hepinize şahsım ve yönetim kurulum adına sonsuz teşekkür ediyorum.’’ Dedi.

Kongreye,  Abana Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Kemal Güneysu, Çatalzeytin Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Seyhun Yılmazer, İnebolu Şoförler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Sıtkı Ercankal ve esnaf üyeler katıldı.

Yapılan seçim sonunda yönetim ve denetim kurullarında yer alan isimler şöyle belirlendi; ‘’Yönetim kurulu asil Üyeleri: Ahmet Çölmekçioğlu, İsmail Çakır, Seyit Ali Camcı, Yaşar Denizgezen, İbrahim Gülal, Yönetim Kurulu yedek Üyeleri: Şevket Camcı, Ümit Çakılcıoğlu, Taner Dursun, Aziz Uğurtan, Recep Çelikay, Denetim Kurulu asil Üyeleri: Necati Özer, Beyazıt Sarul, Denetim Kurulu yedek: Osman Altun, Salih Kömeçoğlu, şeklinde…

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER