Endoskopi Cihazı İnebolu’ya neden iade edilmiyor?

Endoskopi Cihazı İnebolu’ya neden iade edilmiyor?
banner13
banner3

İnebolu Devlet Hastanesi’ne ait hem kolonoskopi hemde esdoskopi filmi çekebilen son sistem cihazımızın yaklaşık 1 yıldan bu yana Kastamonu’da olduğu belirtiliyor.

Pandemi kısıtlamalarında hasta azlığı dikkat çekilerek Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine ödünç olarak İnebolu’dan alındığı belirtilen endoskopi cihazının İnebolu’ya neden iade edilmediği merak konusu oldu.

Üstelik İnebolu Devlet Hastanesinde başarılı ameliyat yapan doktorlarımızın işlerini kolaylaştıracağı ve Kastamonu’nun hasta yoğunluğunu azaltacağı bilinirken ilçemize tahsis edilen son sistem endoskopi cihazının neden aylardır  verilmediği anlaşılamıyor.

Basit bir endoskopi ve kolonoskopi işlemi için Kastamonu’ya giden hastalar duruma tepki göstererek “Sahilin hastası hasta değil mi?” sorusunu sordu.

Vatandaşlar “Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden randevu dahi almakta güçlük yaşanırken sahildeki 5 ilçenin hastalarına bakan İnebolu Devlet Hastanesi’nin ihtiyacı olan cihazı iade etmemelerinin nedeni olarak akıllara ilk gelen tomografi de olduğu gibi yenisini Kastamonu’ya çekip eskisini sahile mi gönderecekler.

Sahilin hastası hasta değil mi acaba.

İnebolu Devlet Hastanesinden ödünç olarak alınan Endoskopi cihazımızın aynısının geri iade edilmesini bekliyoruz.” diyerek yetkililere seslendi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER