“Emekli vatandaşlarımızın yalnız olmadıklarını hissettireceğiz”

İnebolu Emekli- Sen İlçe Yönetim Kurulu üyeleri gazetemizi ziyaret etti.

“Emekli vatandaşlarımızın yalnız olmadıklarını hissettireceğiz”
banner13
banner3

İnebolu Emekli-Sen yönetimi gazetemizi ziyarette etti.

Sendika temsilcisi Salih Sever, Emekli-Sen’in kuruluş aşaması, amaçlar ve hedefler konusunda Yazı İşleri Müdürü Cemal İlyasoğlu’na bilgilendirmede bulundu.

İnebolu Emekli- Sen İlçe Temsilcisi Salih Sever gazetemiz ziyaretinde yaptığı açıklamada; ‘’ Emeklilerin birçok sorunları bulunuyor ve bu sorunları sürekli kendi aramızda dilendiriyoruz ama sesimizi kimseye duyuramıyoruz. Sesimizi daha güçlü duyurabilmemiz amacıyla sesimizi birleştirmek bir araya gelip daha güçlüce konuşabilmek ve sorunlarımız da daha rahat anlatabilmek amacıyla İnebolu’da Emekli-Sen’i kurmaya karar verdik. Sesimizin Türkiye genelinde hep birlikte birleşmesi içinde DİSK’e bağlı Emekli-Sen şubesini kurulmasını hedefledik’’ dedi.

‘YILMADAN, USANMADAN HAKLARIMIZ İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ’

Emekli-Sen şubesinin 50 üye üyesinin olduğunu belirten Sever sözlerini şöyle sürdürdü; ‘İnebolu’daki hedeflerimizde ilçemizde bulunan emeklileri şubemizde bir araya getirmek ve sorunlarını dile getirmek olacak. Üyelerimizi belirli bir alışveriş marketi ile anlaşarak oradan indirimli alışveriş yapma imkânını sağlayabilmek için çalışmalar yürütüyoruz. Belediye’den ileriye dönük emeklilerin ilçe ’deki sosyal yaşamı ile ilgili neler yapılabileceği gibi taleplerimiz olacak. Emeklilerimizin içerisinde bugün askeri ücreti bile alamayan hatta bin Lira’nın altında bile emekli maaşı olan emeklilerimiz bulunuyor ve emekli maaşı yetmeyen geçinemeyen ek iş yapmak zorunda kalan emeklerimiz bulunuyor. Bunun için emeklilerin geçim sıkıntıları ilgili her türlü sorunlarını dile getirmek bir arada seslerimizi birleştirerek genel merkezimizin yoluyla mücadelesini vereceğiz. Emekli vatandaşlarımızın yalnız olmadıklarını hissettireceğiz ve onlara güven içerisinde olduklarını hissettireceğiz. Birlikte beraber olmak hep beraber hareket etmek her zaman her yerde bir ses getirmeği hedefliyoruz. Sendikamız İnebolulara ve emeklilerimize hayırlı uğurlu olsun. Tüm emeklilerimizi İnebolu Emekli-Sen şubemize üye olmaya davet ediyoruz.  ‘’ ifadesini kullandı.

Server, ayrıca Emekli-Sen İlçe Şubesinin yönetim kurulunun Nimet Terzioğlu, Turgut Tümer, Mustafa Özkan, Faruk Öz, Beyhan Sever ve Zülfiye Çelik’ten oluştuğunu sözlerine ekledi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER