Dr. Serhat Beyan ilçemize veda ediyor

İnebolu Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Serhat Beyan, ilçemize veda ediyor

Dr. Serhat Beyan ilçemize veda ediyor
banner13
banner3

İlçemizde koronavirüs salgınında mücadele veren İnebolu Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Serhat Beyan, ilçemizden ayrılıyor.  İnebolu’ya yaklaşık olarak 1,5 yıl hizmet eden Dr. Beyan yükselme sınavlarına çalışabilmek için Toplum Sağlık Merkezi Başkanlığına veda ediyor.

İNEBOLU’DA GÖREV YAPMAK BENİM İÇİN GURUR VERİCİ OLDU

İnebolu’da koranavirüs salgınında sağlık ekipleri ile beraber mücadele verdiğini söyleyen İnebolu Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Serhat Beyan gazetemize yaptığı açıklamada; ‘’ İnebolu’da 2020’nin Haziran ayından bu tarafa 1,5 yıldır Toplum Sağlığı Merkezinde hizmet vermekteyim. İnebolu benim ata toprağım olduğu için İnebolu’da görev yapmak benim için gurur verici oldu. ‘’dedi.

PANDEMİDE MÜCADELE VERDİK

Dr. Beyan; ‘’ 2018 yılında fakülteyi bitirmem ile beraber Devlet Hizmet Yükümlüğü ile beraber Bozkurt İlçesine atamam yapıldı. Bozkurt ile beraber Evrenye Köyü, İnebolu, Doğanyurt’ta hizmet verdikten sonra 2020 Haziran ayında İnebolu Toplum Sağlığı Başkanı olarak görevime başladım. Bu göreve başlarken kuruma amirlik edeceğim zorlu geçeceğini biliyordum ama Ülkemizde hiç görmediğimiz koronavirüs salgını sürecini yaşayacağımızı bilmiyorduk. Covid-19 salgını sürecinde 1,5 yıldan daha fazla bir görev yapmış gibi kendimi his ediyordum. Çünkü bu 1,5 yıl bizler çok dolu dolu geçti. İnebolu ata toprağım olduğu için İnebolu benim içinde bir memleket oldu. İnebolu’da göreve başladığımda pandeminin de bir başlangıcı oldu ve Pandeminin bilinmezliği ile mücadele etmek bizleri çok zorladı. Çünkü Dünya çapında ne olduğunu bilmediğimiz bir salgın ile mücadele ettik.  Zamanla pandeminin seyri değiştikçe bizim yaptığımız çalışmalarda değişti. Pandemi sürecinin başladığında Tolum Sağlığı Merkezimizde sadece  üç personel ile hizmet ediyorduk ve uzun bir sürede öyle çalışmalarımıza devam etmek zorunda kaldık. Pandemi sürecinde gece gündüz demeden çalışan Toplum Sağlığı Merkezi ekibime yanımda oldukları onlara çok teşekkür ediyorum. Toplum Merkezi Başkanlığı ekibi olarak güzel çalışmalar gerçekleştirdik.  Ekimizle birlikte güzel işlere imza attık. Pandemi emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. ‘’ifadelerini kullandı.

DR. SERHAT BEYAN’IN ÖZ GEÇMİŞİ

1994 yılında Çorum ilinde doğan Dr. Serhat Beyan; İlköğretim ve Liseyi Çorumda tamamladı. 2012 yılında Çorum Hacettepe Tıp Fakültesine yerleşen Dr. Beyan, 2018 yılında mezun oldu.  İlk görevine de Bozkurt’ta Doktor tabip olarak görevine başladı. Bozkurt Toplum Sağlığı Merkezi, Bozkurt Devlet Hastanesi, Abana Devlet Hastanesi, Evrenye Köyü Sağlık Ocağı, Doğanyurt Toplum Sağlığı Merkezi ve İnebolu Toplum Sağlığı Merkezi olmak üzere 6 kurumda görevlerde bulundu.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER