Doğalgaz için ilk Tır İnebolu'ya ulaştı

Doğalgaz için ilk Tır İnebolu'ya ulaştı
banner13
banner3

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından İnebolu ilçesine sözü verilen doğalgaz projesi çalışmaları hız kesmeden sürdürülüyor. İnebolu Belediyesi tarafından yapılan açıklamada ilçeye tırla getirilen taşınabilen doğalgaz (CNG) tüplerinin ilkinin doğalgaz dağıtım istasyonuna yerleştirildiği bilgisi verildi.

Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Kömürcü ile birlikte dağıtım istasyonda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

‘’EN YAKIN ZAMANDA YAKMAYI HEDEFLİYORUZ’’

İlk doğalgaz ateşini en yakın zamanda yakmayı hedeflediklerini belirten İnebolu Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay yaptığı açıklamada; ‘’ Takriben 1 sene önce başlayan doğalgaz çalışmaları ilçemizde neticeye ulaştı. İnebolu’nun belirli bir kısmı şuan itibariyle hatları çekildi ve bazı binalara hatlar bağlandı. Şuan itibariyle 200 tane abonemiz var, biraz daha devam edecek gibi gözüküyor ve bizim müjdelediğimiz yapacağız dediğimiz doğalgaz da İnebolu’ya geldi. Şuanda görmüş olduğunuz bu tanklar İnebolu’nun ilk doğalgazı tahmin ediyoruz birkaç gün içerisinde de evlerimizde kombilerimizde ocaklarımızda da yanmaya başlayacaktır. Sağlıklı sıhhatli, huzurlu günlerde hep beraber kullanalım. Hayırlı uğur olsun. ‘’ dedi. 

‘’TÜM İNEBOLU’MUZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN’’

AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Kömürcü ise yaptığı açıklamada; “Doğalgaz İnebolu’muza hayırlı uğurlu olsun diliyorum. Biz söz verdiğimiz gibi Kasım ayında bu doğalgazı İnebolu’ya bağlayacağız dedik. Yaparsa AK Parti Yapar diyorum. Tüm İnebolu’muza hayırlı uğurlu olsun. ‘’ ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER