Cünürye Mahallesi dertli…

Cünürye Mahallesinde su ve yol sorununun çözülememesine vatandaşlar tepkili

Cünürye Mahallesi dertli…
banner13
banner3

Cünürye Mahallesi yolunun bozukluğu ile suyunun sürekli bulanık akması ve İsmetpaşa Caddesine tuzlu su karışmasına tepkiler her gün büyüyor.

Seçimlerden önce her ortamda, temiz içme suyu ve kullanılır mahalle yolunu Cünüryelilere kavuşturacağının sözünü veren İnebolu Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay, seçimlerin üzerinden üçüncü yaz mevsimi geçmesine rağmen değişen bir şey olmadı. Yeni yapılarla birlikte her geçen gün nüfusu artan Cünürye Mahallesi’nde su ve yol sorunu çözülemedi.

Cünürye mahallesindeki vatandaşlar su ve yol sorunun çözülmemesine tepki gösteriyor.

Mahalle sakinlerinden gazetemize şikayet eden bazı vatandaşlar; ‘’Bu yolun yapılması için Belediye Başkanımız Özay, bizlere seçimden önce söz verdi. Aradan üç yaz mevsimi geçti yollarımız hala çözüme kavuşturulamadı. Cünürye mahallemizin yukarı ki mahallerinde bulanık su sorunu yaşıyoruz. Musluk suyunu içmiyoruz. Sahildeki evlere 3 yıldır tuzlu geliyor.  Mahallemizin yol sorunu nedeniyle araçlarımızı tamirhaneden çıkaramaz duruma geldik. Biran önce söz verilen bu yolun yapılmasını istiyoruz. Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay,  seçimden önce söz vermiş olmasına rağmen neden Cünürye Mahallesindeki bu su ve yol sorununu hala çözüme kavuşturmadığını merak ediyoruz.’’ dediler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER