Cide, evladına sahip çıktı, bizde Yağız Batu için harekete geçelim

Cide, evladına sahip çıktı, bizde Yağız Batu için harekete geçelim
banner13
banner3

SMA Tip-2 teşhisi konulan Cideli minik Mehmet Aslan Özcan için başlatılan yardım kampanyası günden güne çığ gibi büyüyor.

Cide Pazaryerinde ilçe belediyesi öncülüğünde Mehmet bebek için kurulan kermese binlerce Cideli adeta akın ederek, kermesteki ürünleri kısa sürede bitirdiler.

Mehmet Aslan yaşasın diyen Cide halkı bu tür kermeslerin kampanyadaki rakama ulaşana kadar sürmesini istediler.

Cide, Evladına Sahip Çıktı ! 125.000 Türk Lirası Yardım Toplandı !

SMA Tip-2 teşhisi konulan Mehmet Aslan Özcan için Cide Belediyesi öncülüğünde gerçekleştirilen kermes, vatandaşların desteği ile büyük ilgi gördü. Gerçekleştirilen kermeste toplamda 122.000 Türk Lirası ve 115 Euro toplandığı aktarıldı.

YAĞIZ BATU İÇİNDE BİZDE TEK YÜREK OLALIM

İnebolulu Hemşehrimiz Hakan Demirtaş ve Osmancıklı Zeynep Demirtaş çiftinin 5 Ocak 2023 doğumlu çocukları Yağız Batu bebek, Spinal Müsküler Atrofi (SMA) hastalığıyla mücadele ediyor.

Aile, minik Yağız'ın tedavisi için yardım kampanyasını sürdürüyor. Yağız Batu içinde İnebolu’da kermes kampanyası başlatılabileceğine inanıyoruz.

Cide ilçesi, SMA Tip-2 teşhisi konuşan Cideli minik Mehmet Aslan Özcan’a sahip çıktı. Bizde İnebolulu ailenin SMA Tip-1 teşhisli Yağız Batu için İnebolu’da etkinlikler düzenleyelim.

İnebolu’daki idareci ve yöneticilerimize çağrımızdır. Minik Yağız Batu’yu görmezden gelmeyelim! Zaman daralıyor, Yağız Batu’ya sahip çıkalım.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER