CHP İlçe Başkanı Hasan Çelebioğlu

CHP İlçe Başkanı Hasan Çelebioğlu Milletvekili Murat Demir'e Cezaevi gerçeğini sordu.

CHP İlçe Başkanı Hasan Çelebioğlu
banner13
banner3

    

CHP İlçe Başkanı Hasan Çelebioğlu AKP Milletvekili Murat Demir'in İnebolu Cezaevi ile ilgili yaptığı açıklamaların seçim için olduğunu daha öncede defalarca sözler verdiğini ve sözden öte gitmediğini balıkçılara da söz verdiğini ve hiçbirşey yapılmadığını belirtti. Çelebioğlu kamuoyunda dolaşan cezaevinin Devrekani kavşağa yapılacağı iddialarını  Milletvekili Murat Demir'e basın açıklaması yaparak sordu.

Sayın Murat Demir : Cezaevi İçin Devrekâni Kavşaktan Yer Bulunduğu Doğru mudur?

    Cezaevi yeni binası için daha önce defalarca söz veren, güçlendirme mümkün değil diye açıklamalar yapan, her bakandan söz aldığını her alanda dile getiren AKP Milletvekili Murat Demir yine söz veriyor.

     Sayın Murat Demir bu kaçıncı söz. Daha önce defalarca bakanla, genel müdürle bizzat görüştüm, açıklamaları yaptın. Ancak görüştüğün bakanların ve genel müdürlerin hepsinin yeri değişti ve yerlerinde yeller esiyor. 

      En son haziran veya temmuz başı kapanacak diye açıklamalarda bulundun, şimdi de tekrar genel müdürle bizzat görüştüm, güçlendirme yapacağız, şeklinde açıklama yapıyorsun. Artık bunlara kimse inanmıyor.

    Çünkü daha önce balıkçılara da şeref sözü vermiştin, balıkçı barınağının yapılması için. Ama önce gittin balıkçısı olmayan kendi köyünün altına balıkçı barınağı adı ile yat limanı yaptın.

    Sayın Murat Demir kapatılmayacak dediğin İnebolu M Tipi Cezaevinde aylardır yapılan ihaleler doğrudan temin usulü, yani 1-2 ay gibi kısa süreli ihaleler ile seçim sonuna atlatıldığını, 5 ay önce yapılan sınavdan başarı ile geçen ve kuruma alınacak 13 kişinin güvenlik soruşturması için bekletiliyor bahaneleri ile iş başı yaptırılmadığını, yaklaşık 2 yıldır İnebolu Cezaevine dışarıdan mahkum sevki olmadığını, niçin açıklamıyorsunuz. Siyasilerin ve kurum içinde ki yetkililerin çalışanlara mahkum sayısını tekrardan 200 sayısına çıkarılacağı yalanları her ne kadar dile getirilse de artık kimse inanmıyor. Mahkum sayısı artacaksa niçin seçim sonrasına bırakıyorsunuz?   

   Sayın Murat Demir, İnebolu Cezaevi’nin taşınması için Milletvekili Hakkı Köylü’nün memleketi Devrekani mücavir alanları içindeki Devrekani kavşağından yer bulunduğu, arsa tahsis edildiği iddiaları doğru mudur?

 Kamuoyuna Duyrulur !!!

3 Yıldır cezaevi sorununu çözülmedi, kapatılmanın eşiğine geldi.

Okullarımızda öğrenci ve öğretmen sayısı bitme noktasına geldi.

İlçemizde nitelikli okul bırakmadılar.

İlçemiz göçe zorlandı ve 16 yılda 5 bin kişi azaldı.

Yıllardır Balıkçılarımız barınak yapacağız sözleri ile atlatılıyor.

Yıllardır sanayi sorunu çözülmedi.

Kamu Kurumlarımız vekillerle yönetiliyor.

Kamu kurumları elemansızlıktan kıvranıyor.

Turizm adına AKP Milletvekillerinden hiçbir şey İnebolumuza kazandırılmadı.

Yapılan siyası oyunlarla deniz turizmimizi yok ettiler.

Esnafımızı bankalara mahkum ettiler

SEÇİMDEN SEÇİME İNEBOLU’YA GELEN VE TÜRLÜ TÜRLÜ VAATLERİ SIRALAYAN,

 İLÇEMİZE BAKMAYAN, SORUNLARINI ÇÖZMEYEN  BU VEKİLLERE

ARTIK DUR DEME ZAMANI GELDİ.

ARTIK HALKÇI BİR İKTİDARA ADIM ATMA ZAMANI GELDİ.

HASAN ÇELEBİOĞLU

Chp İlçe Başkanı

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2022, 21:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER