Cenaze Hizmetleri ücretsiz oldu

Cenaze Hizmetleri ücretsiz oldu
banner13
banner3

İnebolu Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay başkanlığında Mart Ayının ilk meclis toplantısı Osman Sungur Tesislerinde gerçekleştirildi.

Belediyesi Meclisinin aldığı kararla bundan sonra cenazenin yıkanması, kefen alınması, camiye ve mezarlığa nakledilmesi, mezar kazılması buna benzer tüm defin işlemlerinde belediye tarafından ücretsiz hizmet verilmesi teklifi oy birliği kabul edildi.

Mustafa Huner Özay meclis toplantısında yaptığı konuşmasında; ‘’ Cenaze hizmetlerinin ücretsiz olması seçim zamanı vaatlerimizde de vardı ve geçen süre de de gördük ki gerçekten insanların bu projeye ihtiyacı olduğunu gördük ilçemizde cenaze işleri belirli kişiler üzerinde yürütülmekte cenaze hizmetleri ile ilgili bir karar alınarak cenazesi olanın yanında belediyemiz hizmet vermeyi uygun görüldü. İnebolu Belediyesi olarak tüm defin hizmetinin belediye tarafından yapılarak vatandaşlarımızın üzüntülü zamanında gerekilen desteği yapmaktan kaçınmayacaklarını söyledi.

‘SOSYAL MARKET HİZMETİ KURULACAK’  

Belediyesi Meclisinin aldığı kararla sosyal market hizmeti kurulacak.

İlçemizde yaşan ihtiyaç sahibi vatandaşların faydalanması amacıyla İnebolu Belediyesi bünyesinde sosyal market kurulması teklifi oy birliği kabul edildi.

Mustafa Huner Özay yaptığı konuşmada; ‘’ Elazığ ve Malatya depremin de vatandaşlarımızı duyarlılığına şahit olduk ve insanlarımız gerçekten ihtiyaç sahiplerine karşı çok duyarlı bunun dışında da İnebolu’da da ihtiyaç sahibi insanlarımız var bununla ilgili belediyemize de çok talepler geliyor. Biz bu durumu belediyenin kontrolünde personellerimizle beraber yaparsak daha ihtiyaç sahiplerine ulaşabileceğimiz herkese daha yakın olabileceğimizi düşüyoruz. Marketlere şeffaf plastik kutular koyacağız üzerinde İnebolu Belediyesi logosu olacak. Vatandaşlarımız alışveriş yaptığı sırada gönlünden koptuğu erzakı o kutuya koyacak. Kutu dolduktan sonra belediye görevli personelimiz oradan teslim alacak ve sosyal marketimize getirilecek oradan da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırılacak. Hem vatandaşlarımız hem de belediyemiz ihtiyaç sahibi insanlarımıza elimizden geldiğince destek sağlayacağız. Bizler şehrin en emin insanlarıyız hep beraber bu projemizi  başaracağız İnşallah. ‘’ dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER