Çelebioğlu: Vekaletlerle yönetilen bir ilçe olduk

CHP İlçe Başkanı Hasan Çelebioğlu ilçe

Çelebioğlu: Vekaletlerle yönetilen bir ilçe olduk
banner13
banner3

KAMUOYUNA DUYRULUR

CHP İlçe Başkanı Hasan Çelebioğlu, yaptığı açıklamada ilçemizde 23 farklı kurumun 14 tanesinin vekaleten yürütüldüğünü belirterek, "Vekillerle yönetilen bir ilçeye dönüştürüldük. 16 yıldır AKP nin İnebolu’yu getirdiği noktayı kamuoyu görsün istiyoruz." dedi.

Çelebioğlu'nun açıklaması şöyle: "İlçemizde 23 farklı kurumun 14 tanesi vekâleten yürütülüyor. İlçe idaresinde çok önemli olan İnebolu’nun güvenliği, eğitimi, sağlığı, tarımı, yaşlıların barındığı huzurevi, Gençlikspor gibi kurumlar vekâleten yürütülmektedir. Hele hele vekaleten yönetilen Milli Eğitim Müdürlüğü idareciliği akıllara zarar. Çünkü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, yaklaşık 3750 öğrenciye eğitim veren 33 kurumda ki idarecilerinin yaklaşık % 60 ı  vekâleten görevini sürdürenlerden sorumlu. Bunların yanında Öğretmenevi, Halkeğitim, Çıraklık Eğitim Merkezi, Genlik Spor İlçe Müdürlüğü gibi kurumlarda kimin ne kadar süre ne zaman idarecilik yaptığı belli değil. Bugün Halk Eğitim Müdürlüğü’nde gördüğünüzü yarın Huzurevinde görebiliyorsunuz. Özel İdare müdürü başında bütün köylerin sorunları varken gençlik spor ilçe müdürlüğüne bakabiliyor. Bir kuruma atanan müdür, bir gecede yeri değiştirilebiliyor. Öğretmenevine yıllardır çivi çakılmadı. Halk Eğitim’de kurslar bitme noktasına geldi. Öğretmenler ilçeden kaçmak için yol arıyor.  Resmi kurumlarda eleman sıkıntısı had safhada. 16 yıldır kurumlar AKP İlçe Başkanlarının oyuncağı oldu.

Sayın AKP İlçe Başkanı, önce cezaevi sorununu çöz, önce elindeki kurumların yönetimini vekaletten kurtar, önce ilçenin göçünü engelleyecek projeler yap, önce başkaları ile didişirken İnebolu’nun kayıplarını hesapla.

Birde çıkmışsın ortaya belediyeye AKP bayrağını dikeceğiz. Önce elindeki kurumlara bayrağı dik, o kurumları şaha kaldır ve İnebolu’ya kazandır.

Vekaleten yürüttüğü kurum ve okullara birde İnebolu Belediyesi’ni katıp onu da batırmak mı istiyorsun. Buna İnebolu’nun razı geleceğini mi sanıyorsunuz.

 Sizin didişmenizden, siyasi oyunlarınızdan, yapılacak işlerde ipe un sermelerden İnebolu kaybetmektedir.

1994 te teslim ettiğimiz Sosyal Demokrat Belediyecilik Anlayışına artık İnebolu’nun ihtiyacı var. İlçemizde yaşayan hiçbir yurttaşımızla zıtlaşmadan, her siyasi görüşe saygı duyarak, her bireyin görüşleri bizim için yol haritası olacak şekilde, olumlu ve olumsuz görüşlere saygılı, her devlet kurumu ile barışık, kavgasız hak hukuk adalet şemsiyesi altında, bugün yola çıktıklarımızı yolda bulduklarımızı da yanımıza katarak, adeta kartopu gibi büyüyerek ilerleyeceğiz. 

CHP Kadroları 3 kasım genel seçimlerinden bu yana yerel seçimlere dönük projeler hazırlamaktadır. Bu çalışmalara katkı sağlayacak her kardeşimizi partimize bekliyoruz."

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2018, 09:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER